LEGO® Bricktales


LEGO® Bricktales

Ontdek in LEGO® Bricktales een innovatief steen-voor-steen bouwmechanisme om puzzeloplossingen te ontwerpen vanuit je eigen fantasie. Zie hoe je creaties tot leven komen in een prachtige LEGO-wereld waar elk probleem een ​​constructieve oplossing heeft.

Beleef een episch avontuur in een wereld van prachtige LEGO diorama-biomen die steen voor steen zijn gemaakt terwijl je op zoek gaat naar inspiratie om je grootvader te helpen zijn vervallen pretpark nieuw leven in te blazen met je kleine robotmaatje in zijn kielzog. Je reis neemt je mee naar de diepste jungle, zonovergoten woestijnen, een bruisende stadshoek, een torenhoog middeleeuws kasteel en tropische Caribische eilanden. Help de minifiguren van deze werelden door puzzels op te lossen en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen gedurende het verhaal om deze werelden verder te verkennen en de vele geheimen en mysteries die ze bevatten te ontdekken.

Van puur esthetische creaties, zoals een marktkraam of muziekdoos, tot functionele op fysica gebaseerde puzzels zoals het bouwen van een kraan of gyrocopter – elk diorama biedt een verscheidenheid aan bouwplekken met de vrijheid van intuïtief steen voor steen bouwen . Op elke plek krijg je een set stenen en het is aan jou om een ​​unieke constructie te bedenken die zal werken. Naast specifieke puzzels en missies zijn er extra bouwwerken in het pretpark, zodat je de attracties kunt aanpassen om ze je eigen te maken!

Het verhaal

Je grootvader, een geniale uitvinder, heeft je om hulp gevraagd! Zijn geliefde pretpark staat op het punt te sluiten omdat de burgemeester dreigt alles te sluiten en het land in beslag te nemen als er niet de nodige reparaties worden uitgevoerd om het weer aan de voorschriften te voldoen. Met de hulp van je krachtige kleine robotmaatje kun je hem herstellen met een mysterieus apparaat op basis van buitenaardse technologie. Als krachtbron heeft het apparaat gelukskristallen nodig, die je kunt oogsten door mensen blij te maken en hun problemen op te lossen. Reis met behulp van een portaal naar verschillende locaties over de hele wereld om mensen te helpen en hun gelukskristallen te verzamelen. Zet je schrap voor het ultieme bouwavontuur en red het pretpark van je grootvader!

Kenmerken

  • Een wereldreizend LEGO-avontuur: beleef een grillig en episch avontuur over de hele wereld, boordevol charmante dialogen en leuke geheimen om te ontrafelen.
  • Prachtige dioramawerelden: verken vijf gevarieerde verhaalwereldbiomen en het pretparkcentrum, allemaal volledig opgebouwd uit LEGO-stenen.
  • Bouw als nooit tevoren: ontdek het meest intuïtieve steen-voor-steen bouwen in een LEGO-videogame, terwijl je je creaties tot leven ziet komen in een driedimensionale wereld.
  • Test je vaardigheden met gevarieerde puzzels: verschillende soorten puzzels stellen je bouwvaardigheden op de proef. Gebruik je technische brein in functionele, op fysica gebaseerde puzzels om een ​​brug te bouwen zodat een graafmachine een rivier kan oversteken, zet je designerhoed op om een ​​verbluffende nieuwe troon voor de koning te bouwen of pas de attracties in het pretpark aan.</li >
  • Beheers je builds in de Sandbox-modus: ontgrendel de Sandbox-modus na het voltooien van een bouwplek, ga dan terug naar binnen en verbeter je build met een enorme selectie aan extra stenen uit verschillende thema’s.
  • Heel veel items om te verzamelen en vrij te spelen: vind verzamelobjecten in de verschillende diorama’s en gebruik ze om coole nieuwe items voor je garderobe of nieuwe steenkleurensets voor de sandbox-modus te kopen.
  • Bouw je unieke personage: creëer je eigen minifiguurpersonage uit een enorme selectie onderdelen en ontgrendel meer opties geïnspireerd door de werelden die je bezoekt naarmate je verder komt in het verhaal.

Aanbevolen vanaf 12 jaar

Ad

Release info - LEGO® Bricktales


Release datum
2022-10-12 00:00:00

Uitgever
Thunderful

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA8DQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
puzzle, adventure, simulation, other

Nintendo Switch eShop prijzen - LEGO® Bricktales

EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
GBP 24.99
EUR 29.99
AUD 45.0
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
CZK 749.0
DKK 225.0
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
EUR 29.99
NZD 49.5
NOK 300.0
PLN 120.0
EUR 29.99
PLN 120.0
RUB 2699.0
ZAR 540.0
EUR 29.99
SEK 312.0
CHF 42.0
Laat me alle prijzen zien!