LEGO Bricktales – Launch trailer

LEGO Bricktales – Launch trailer

Een lanceringstrailer voor LEGO Bricktales is voorbereid door Thunderful en ClockStone. Omdat het nieuwe puzzelspel speelbaar is voor Nintendo Switch-gebruikers.

Ontdek een inventieve steen-voor-steen bouwtechniek in LEGO Bricktales om helemaal opnieuw puzzeloplossingen te maken. Zie hoe je creaties tot leven komen in een verbluffend LEGO-universum waar elk nummer een werkbaar antwoord heeft.

video
play-rounded-fill

Over LEGO Bricktales

Ga op een epische reis door een wereld van prachtig geconstrueerde LEGO-diorama-biomen terwijl je op zoek bent naar ideeën om je opa te helpen zijn vervallen pretpark nieuw leven in te blazen met je kleine robotgenoot aan je zijde. Tijdens uw reis ziet u het dikste regenwoud, zonovergoten woestijnen, een levendige stadsstraat, een enorm middeleeuws kasteel en de Caribische eilanden. Naarmate het verhaal vordert, kun je de minifiguren van deze planeten helpen ze verder te verkennen en alle geheimen en mysteries die ze bevatten te leren kennen door puzzels op te lossen en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen.

Elk diorama biedt een keuze aan bouwplaatsen met de flexibiliteit van instinctief steen voor steen bouwen, van louter esthetische creaties zoals een marktkraam of muziekdoos tot nuttige op fysica gebaseerde problemen zoals het maken van een kraan of gyrocopter. Je krijgt op elke locatie een set stenen en het is jouw verantwoordelijkheid om een ​​creatieve constructie te bedenken die gaat werken. Er zijn meer constructies in het themapark waar je naast unieke puzzels en doelstellingen ook de attracties kunt personaliseren.

Je briljante uitvinder-opa heeft je om hulp gevraagd. De burgemeester dreigt alles stil te leggen en het pand in te nemen als de vereiste reparaties niet worden voltooid om zijn gekoesterde pretpark op orde te brengen, daarom wordt zijn geliefde pretpark gesloten. Je kunt het repareren met behulp van je sterke kleine robotvriend en een mysterieus gadget gebaseerd op buitenaardse technologie. Gelukskristallen, die je kunt krijgen door mensen blij te maken en hun problemen op te lossen, zijn vereist door het apparaat als een krachtbron. Reis via een portaal naar verschillende gebieden over de hele wereld om mensen te helpen en hun geluksstenen te verzamelen. Red het pretpark van je grootvader door je vast te binden voor de ultieme bouwuitdaging!

Belangrijkste kenmerken

  • Een wereldreizend LEGO-avontuur: neem deel aan een fantastische en epische reis vol vertederende dialogen en intrigerende verrassingen.
  • Verken vijf verschillende bioscopen uit de sprookjeswereld, evenals het hart van het pretpark, allemaal prachtig gebouwde diorama’s met LEGO-stenen.
  • Ontdek de meest gebruiksvriendelijke steen-voor-steen constructie in een LEGO-videogame terwijl je speelt en zie hoe je creaties tot leven komen in een driedimensionale omgeving.
  • Test je vaardigheden met verschillende problemen: verschillende raadsels stellen je bouwvaardigheden op de proef. Bouw een brug voor een graver om een ​​rivier over te steken met behulp van handige op fysica gebaseerde puzzels, zet je designerhoed op om een ​​prachtige nieuwe troon voor de koning te maken, of verander de attracties van het themapark met je creativiteit.
  • Beheers je creaties in de Sandbox-modus: nadat je een bouwplaats hebt voltooid, ontgrendel je de Sandbox-modus zodat je terug kunt gaan en je project kunt verbeteren met een grote verscheidenheid aan extra stenen van verschillende thema’s
  • Er zijn genoeg dingen te vinden, te verwerven en te ontgrendelen. Je kunt bijvoorbeeld verzamelobjecten uitgeven om fantastische nieuwe kleding voor je garderobe of nieuwe steenkleurencombinaties voor de zandbakmodus te kopen.
  • Ontwikkel je eigen personage: terwijl je door het verhaal gaat, kun je kiezen uit een enorm assortiment onderdelen om je eigen minifiguurpersonage te bouwen en nieuwe alternatieven te ontdekken die zijn geïnspireerd op de planeten die je verkent.</li >

Digitale exemplaren van LEGO Bricktales kunnen worden gedownload via de eShop op de Nintendo Switch.