LEGO Star Wars: The Skywalker Saga DLC trailer

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga DLC trailer

Star Wars Day is aangebroken en LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vierde dit met twee nieuwe DLC-packs. Seizoen 2 van materiaal “The Mandalorian” en “Star Wars: The Bad Batch” is nu beschikbaar.

Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand en Moff Gideon behoren tot de personages in het Mandalorian seizoen 2 Character Pack. Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair en Echo zijn inbegrepen in het Star Wars: The Bad Batch Character Pack.

DLC van eerdere releases is ook inbegrepen.

video
play-rounded-fill

Over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

In LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga kun je de hele melkweg verkennen. Alle negen films uit de Skywalker-serie zijn herbouwd met typische LEGO-komedie, wat resulteert in onvergetelijke momenten en meedogenloze actie.

De digitale versie bevat een speelbaar vintage Obi-Wan Kenobi-personage.

Ontdek de trilogieën in elke volgorde — Spelers zullen het epische verhaal van alle negen films in de Skywalker Saga herbeleven, en het begint allemaal met het selecteren van een trilogie om de reis te beginnen.

Word iconische helden en schurken –

Er zijn bijna 300 speelbare personages uit de hele kosmos.

Ontdek legendarische locaties — Spelers kunnen bekende locaties uit hun favoriete Skywalker-sagafilm bezoeken.

Ze kunnen 23 werelden ontgrendelen en vrijelijk reizen terwijl ze door het verhaal gaan of fascinerende avonturen ontdekken en ontdekken.

Beveel sterke voertuigen – Er zijn meer dan 100 voertuigen om te besturen vanuit het hele heelal. Neem deel aan luchtgevechten en vernietig grote schepen zoals de Super Star Destroyer, die aan boord kunnen gaan en onderzocht kunnen worden.

Meeslepende spelerservaringen – Koppel aanvallen om comboketens te genereren en te verdedigen tegen naderende aanvallen. Nieuwe blasterbesturing en -functies stellen spelers in staat om met uiterste nauwkeurigheid te schieten of de kracht van de Force te kanaliseren door een lichtzwaard te hanteren.

Verkenning beloont spelers door Kyber Bricks te ontdekken, die nieuwe functies en verbeterde krachten ontgrendelen in verschillende personageklassen, waaronder Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid en Protocol Droid.< /p>

Op 5 april 2022 werd LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uitgebracht op de Nintendo Switch. Volgens Warner Bros. was het de grootste lancering van een LEGO-game ooit.

Ad