Limited Run Games – American Hero – fysieke release

Limited Run Games – American Hero – fysieke release

Limited Run Games heeft aangekondigd dat American Hero in fysieke vorm zal worden uitgebracht voor Nintendo Switch.

De game werd vorig jaar voor het eerst uitgebracht op Nintendo Switch als digitale download. Het FMV-spel was bedoeld voor de Atari Jaguar-cd, maar is nooit gepubliceerd. Na zoveel jaren ging Ziggurat Interactive uiteindelijk toch door met de lancering.

Limited Run Games bereidt een reguliere en verzameleditie voor voor de fysieke release van American Hero. De laatste wordt geleverd met een tastbare kopie, een poster, een sleutelhanger en een vlotter.

Inhoudsopgave (TOC)

Over American Hero

American Hero is een nooit eerder uitgebrachte spectaculaire en gedenkwaardige FMV-game waarin je speelt als de ster van een over-the-top Hollywood-actiefilm uit de jaren 90. Zoek een babysitter voor de kinderen, want deze game is een hectische, mijl-per-minuut-razernij van spionnen, duiken en geweer-toting slechteriken die je op het puntje van je stoel zullen hebben.

Je speelt Jack, een beeldschone, afgematte voormalige inlichtingenofficier die uit zijn gepensioneerde leven als stripclubklant is geplukt voor een laatste opdracht om te voorkomen dat de gemene viroloog Krueger een geest-controlerend virus loslaat op de nietsvermoedende bevolking van Los Angeles. Iedereen is erop uit om Jack te pakken te krijgen nu hij Krueger op het spoor is, en hij zal zijn intellect, spieren en mojo moeten gebruiken om lang genoeg te overleven om Krueger’s plan te dwarsbomen. Je overhaaste acties kunnen Jack helpen of kwetsen terwijl hij probeert de enige wetenschapper te ontdekken en te beschermen die de remedie voor Krueger’s dodelijke biowapen bezit.

American Hero is oorspronkelijk gemaakt voor de Atari Jaguar-cd als een ‘afspeelbare film’ met een baanbrekende, vloeiendere presentatie dan de FMV-games van die tijd. Het is nu gerestaureerd en geremasterd. Professionele artiesten zoals Timothy Bottoms (The Last Picture Show, Johnny Got His Gun), Daniel Roebuck (The Fugitive, Final Destination) en Musetta Vanderbilt verschijnen in het spel (O Brother, Where Art Thou, Wild Wild West). Timothy Bottoms herneemt zijn rol als de vers opgenomen vertelling van Jacks innerlijke gedachten die tijdens het spel tijdens deze restauratie te horen zijn geweest.

Deze restauratie is van de grond af opgebouwd met nieuwe gamelogica die de hoge belofte van de originele game waarmaakt. Naast de uitgebreide videobibliotheek bevat deze versie vers stemmenwerk van acteur Timothy Bottoms om het originele scenario te voltooien en, voor de eerste keer, de American Hero-ervaring te voltooien.

Kenmerken

  • Een explosieve en op volwassenen gerichte Hollywood-productie vol geweldige actie, hete interacties en buikpijn van het lachen
  • Een kronkelige verhaallijn geleid door de speler met veel paden en eindes
  • Een uniek FMV-formaat dat speelt als een film
  • Timothy Bottoms, een Hollywood-acteur, herneemt zijn rol als Jack, met een vers opgenomen vertelling.

Pre-orders voor de fysieke exemplaren van American Hero zijn vanaf 3 juni 2022 vier weken beschikbaar.