Limited Run Games – Ara Fell: Enhanced Edition + Rise Of The Third Power – Fysieke release

Limited Run Games – Ara Fell: Enhanced Edition + Rise Of The Third Power – Fysieke release

Limited Run Games heeft meer informatie verstrekt over de aanstaande fysieke release van Ara Fell en Rise of the Third Power, die beide games in één pakket zal bevatten.

Er komt zowel een reguliere editie als een collector’s edition beschikbaar. Limited Run Games bevatten een cd, speld en een stoffen poster die de 2D-werelden van deze RPG-ervaringen illustreert als onderdeel van de laatste.

Over Ara Fell Enhanced Edition

In maart 2020 is Ara Fell: Enhanced Edition uitgebracht voor de Nintendo Switch. Daarna, in februari 2022, vond de opkomst van de derde macht plaats. Zie het volgende voor meer details over elk ervan.

Ara Fell: Enhanced Edition creëert een echt unieke game-ervaring door de leukste aspecten van westerse rollenspellen te combineren met de leukste aspecten van 16-bits rollenspellen in Japanse stijl. Bovendien bevat de game elementen van visuele romans en avonturengames. Het verhaal van Ara Fell wordt gedreven door rijke en benaderbare personages, elk met hun eigen geschiedenis, hun eigen doelen en hun eigen motieven om zich bij de missie van de hoofdrolspeler aan te sluiten. Sfeer, emotie en verrassing staan ​​centraal in het verhaal en ze worden allemaal gedreven door de personages. Sluit je aan bij Lita en beleef het gouden tijdperk van rollenspellen opnieuw met een spel dat niet alleen de groten uit het verleden eert, maar ook zijn eigen weg voorwaarts in het genre baant.

Kenmerken

  • VERKENNING – Ara Fell is een wereld die wacht om ontdekt te worden in al zijn glorie! Je moet springen, kruipen, zwemmen en zelfs door de lucht zweven om puzzels op te lossen en nieuwe locaties te ontdekken die boordevol rijkdom, mysteries en spannende avonturen zitten. Bij het ontwerpen van elk hoekje en gaatje van Ara Fell is rekening gehouden met verkenning.
  • OPEN WERELD: zodra je Aloria Village, de geboorteplaats van de heldin, verlaat, staat het grootste deel van de wereld open voor verkenning… ervan uitgaande natuurlijk dat je krachtig genoeg bent om dat te doen. Als een avonturier vastbesloten is om te profiteren van het open aspect van de game-omgeving, kunnen ze mogelijk al vroeg in het spel sterke items vinden en mysteries ontgrendelen. Zo hebben ze een voorsprong op de concurrentie.
  • TACTISCHE GEVECHTEN Ondanks het feit dat Ara Fell zich sterk concentreert op het verhaal, zit de spelomgeving niettemin vol gevaren. Selecteer specialistische uitrustingen en pas de statistieken van je personage aan om ze af te stemmen op je speelstijl en de specifieke mechanismen van elk baasgevecht.
  • KARAKTERGEDREVEN – Wanneer je je aansluit bij de onwetende heldin van Ara Fell op haar zoektocht om haar vaderland te redden, ontdek je een wereld vol levendige personages die lachen, huilen, grappen maken, hun geduld verliezen en zelfs hun wil om door te gaan naarmate de omvang en reikwijdte van de vloek die Ara Fell teistert duidelijk wordt. Je ontdekt ook een wereld vol met levendige personages die lachen, huilen, grappen maken en hun wil om te gaan verliezen Naarmate de inzet blijft stijgen, wordt het duidelijk dat zowel bondgenoten als tegenstanders niet zijn wie ze lijken te zijn …

Over Rise Of The Third Power

De politieke situatie in Europa aan het einde van de jaren dertig dient als een vage inspiratie voor het rollenspel Rise of the Third Power, dat een retro-geïnspireerde esthetiek en een console-achtige gameplay heeft. Na de reeks gebeurtenissen die uiteindelijk zou resulteren in het ergste conflict in de menselijke geschiedenis, verplaatst het verhaal zijn actie naar het continent Rin tijdens het hoogtepunt van de Age of Sail.

Kenmerken

  • VERHAALGEDREVEN: sluit je aan bij een groep van acht personages, elk met hun eigen kenmerkende doelen, standpunten en persoonlijkheden, terwijl ze op een zelfmoordmissie gaan om de keizer van Arkadya, Dimitri Noraskov, omver te werpen. Terwijl spelers zich een weg banen door de gevaarlijke wereld van Rin, kunnen ze een scala aan emoties verwachten, waaronder komedie, drama en zelfs tragedie.
  • POLITIEK CONFLICT – Hoewel de wereld van Rin vooruitgang boekt bij het herstel van de Grote Oorlog, is het machtsevenwicht nog steeds ernstig uit balans en zijn er machtsvacuüms die nog niet zijn opgevuld. De groep van de speler wordt zowel gehinderd als geholpen door samenzweerders, leugenaars en verraders, terwijl het aftellen naar een herkansing van het conflict dat het bloedigste in de menselijke geschiedenis was, doorgaat.
  • AANGEPASTE GEVECHTSSYSTEEM – Rise of the Third Power heeft een vechtsysteem dat vanaf de grond af is opgebouwd. De game bevat acht speelbare personages, elk met hun eigen voor- en nadelen, en is zo ontworpen dat ze allemaal tegelijkertijd aan gevechten kunnen deelnemen, waardoor tijdrovend partymanagement overbodig wordt. Combineer de individuele voor- en nadelen van elk personage, beoordeel de capaciteiten van je tegenstanders, kies je gevechtsopstelling en stort je in de strijd.
  • PERSISTENTE UITRUSTING Elk uitrustingsstuk dat kan worden ontdekt, verkregen of gestolen, geeft een permanente en unieke boost aan het personage van een speler. Upgrades worden door de gebruiker gekocht in plaats van vervangingen, aangezien upgrades de gameplay verbeteren. Je hoeft geen geld meer uit te geven aan die geweldige helm in de stad om een ​​betere te vinden die verborgen is als een schat in een kerker. Elk personage heeft drie uitrustingsslots en die slots kunnen elk maximaal acht verschillende upgrades bevatten, voor een totaal van 192 mogelijke upgrades. De vervelende taak van voorraadbeheer kan met deze techniek worden vermeden, die de completist ook een doelgericht doel geeft om naar te zoeken.

Vanaf 13 januari 2023 kunnen klanten pre-orders plaatsen voor de fysieke release van Ara Fell en Rise of the Third Power op de Nintendo Switch.

Ad