Limited Run Games – DOOM Eternal Fysieke edities onthuld met pre-orders vanaf 29 juli

Limited Run Games – DOOM Eternal Fysieke edities onthuld met pre-orders vanaf 29 juli

DOOM Eternal wordt uitgebracht als fysieke versie voor de Nintendo Switch door Limited Run Games. Dus, hier zijn wat extra details over wat fans voor hun planken kunnen krijgen!

De uitgever heeft verdere details verstrekt over de verschillende fysieke versies van de game die beschikbaar zullen zijn wanneer de pre-orders beginnen op 29 juli 2022. (10 uur ET). Om te beginnen is een normaal Nintendo Switch-exemplaar van DOOM Eternal (zie hierboven) beschikbaar voor pre-order voor $ 59,99.

Meerdere edities

De uitgever heeft een SteelBook Edition-pakket van $ 79,99 aangekondigd met een officiële SteelBook, een hoes en een normaal exemplaar van de game.

Bovendien heeft Limited Run Games een Special Edition-pakket van $ 114,99 USD onthuld met een SteelBook, een 18 “x 24” “DOOM Slayer and Daisy”-poster van Ian Nielsen, een Cheat Code Floppy Diskette-stickervel, een replica Slayer Gate-sleutel en een metalen Praetor-helm-sleutelhanger.

Ten slotte onthulde het bedrijf het enorme Ultimate Edition-pakket van $ 174,99 van de game, dat alles bevat van de Special Edition plus nog meer bonussen, waaronder Vinyl Cover Art Prints en een 5′′ Super Shotgun Replica.

Over DOOM Eternal

DOOM® Eternal, de bekroonde game die GameRevolution ‘een van de beste first-person shooters ooit’ noemt, is naar Nintendo Switch gekomen. DOOM Eternal is het directe vervolg op DOOM®, dat The Game Awards’ Best Action Game van 2016 won. Het is ontwikkeld door id Software en Panic Button.

De krachten van de hel hebben de aarde veroverd. Word de Slayer in een episch avontuur voor één speler om demonen in verschillende dimensies te verslaan en de ondergang van de mensheid af te wenden. Het enige waar ze bang voor zijn, ben jij.