Limited Run Games – Night in the Woods fysieke release, inclusief collector’s editie

Limited Run Games – Night in the Woods fysieke release, inclusief collector’s editie

De fysieke release van Night in the Woods komt er eindelijk aan, en het komt met een collector’s edition. Dit nieuws komt meer dan drie jaar nadat voor het eerst werd gemeld dat de release zou plaatsvinden. 2019 was het eerste jaar dat we hoorden van eventuele intenties voor verpakte edities. Vanwege aanklachten tegen Alec Holowka, die aan de game werkte als ontwikkelaar, componist en medeontwerper, moest het evenement echter worden uitgesteld.

Het lijkt erop dat de problemen zijn opgelost en dat Limited Run Games doorgaat met de productie van de fysieke edities van Night in the Woods voor de Switch. Fans kunnen ook een verzamelversie van de game kopen, die wordt geleverd met Mae’s dagboek, een acrylset met Possum Springs, kunstkaarten, een planisfeer en nog veel meer.

Over Night in the Woods

Mae Borowski, die stopte met studeren, verhuist terug naar haar geboorteplaats Possum Springs, een vervallen mijnstadje dat ze ooit haar thuis noemde, in de hoop het doelloze leven dat ze ooit leidde weer op te pakken en weer in contact te komen met de mensen die ze achterliet. De dingen zijn echter niet hetzelfde als voorheen. Zowel zij als haar metgezellen zijn volwassen geworden en hebben verschuivingen ondergaan sinds ze daar voor het laatst was. De wind wordt kouder en de bladeren vallen van de bomen. Naarmate het licht minder wordt, beginnen er vreemde gebeurtenissen plaats te vinden.

Bovendien is er iets verborgen in het bos.

Ga mee met Mae terwijl ze je meeneemt op een tour door haar geboorteplaats en naar het onbekende aan de andere kant.

Night in the Woods is een avonturenspel dat sterk de nadruk legt op verkenning, verhaallijn en karakterontwikkeling. De game speelt zich af in een prachtig, kleurrijk landschap en heeft honderden mensen waarmee de speler kan communiceren. Vernietig dingen, leer bas spelen, hang rond met vrienden, loop op hoogspanningslijnen, spring over daken en ontdek dingen die je nooit had willen weten en die bizar, fantastisch en angstaanjagend zijn. Kom terug naar Possum Springs en verspil de rest van je leven daar.

Vanaf 16 december kunnen pre-orders worden geplaatst voor de fysiek gedistribueerde edities van Night in the Woods, inclusief de collector’s edition.