Limited Run Games – Return To Monkey Island fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games – Return To Monkey Island fysieke edities aangekondigd

Return to Monkey Island is zojuist gelanceerd en degenen die ervan genoten hebben, kunnen nu uitkijken naar de mogelijkheid om een ​​fysiek exemplaar van de game te pre-orderen om toe te voegen aan hun collecties.

Return to Monkey Island fysieke edities

Limited Run Games heeft aangekondigd de distributeur te worden van een fysiek exemplaar van de point-and-click-avonturengame voor de Nintendo Switch-console. Wanneer pre-orders op 20 januari 2023 beginnen, is elk Standard Edition-exemplaar beschikbaar voor de prijs van $ 34,99 USD hier aan deze kant van de vijver (10:00 uur ET).

Daarnaast zal de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel verkopen voor de prijs van $ 89,99 USD (zoals hieronder weergegeven). Deze bundel bevat bonusitems zoals een originele soundtrack, Lechuck’s onboarding-pamflet, een brief van Ron Gilbert en Dave Grossman, een plakboek, een kogelvis-stressbal, Chum’s kunstaasspeld, een Nintendo Switch-verzamelbare gouden sleutel, een poster van 48 x 60 cm. , en een boekje. De bundel is ook beschikbaar voor Deze specifieke versie is te koop op deze locatie.

Deze release zal, net als eerdere games die zijn verspreid, geen deel uitmaken van de genummerde serie die Limited Run Games produceert; dus het overslaan ervan zal iemand er niet van weerhouden om een ​​volledige collectie Limited Run Games-producten te kopen.

Over Return to Monkey Island

Return to Monkey Island is een onverwachte en spannende terugkeer van de maker van de serie, Ron Gilbert, en het vervolgt het verhaal van de legendarische avonturengames The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, die zijn ontwikkeld in samenwerking met Lucasfilm Games . Return to Monkey Island vervolgt het verhaal van de games The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

De oude tegenstander van Guybrush Threepwood, de zombiepiraat LeChuck, en hij heeft zich al heel lang niet meer verdiept in een spelletje verstand. Guybrush is op drift en ontevreden omdat hij het geheim van Monkey Island nooit heeft ontdekt, en zijn ware liefde, Elaine Marley, heeft haar concentratie verlegd van het bestuur. Melee Island heeft het ergste te verduren gekregen en de beroemde zakenman Stan is gevangen gezet wegens ‘marketinggerelateerde overtredingen’. Dit werd allemaal tot stand gebracht door een groep hippe, jeugdige piratenleiders onder leiding van kapitein Madison, die de oude garde omver wierp en de controle over het eiland overnam.

Klets met oude bekenden en ontmoet nieuwe mensen op bekende eilanden, terwijl je gewaarschuwd wordt voor de nieuwe regering. De volgende stap is om uit een vreselijke situatie te komen door de volle zee te bevaren en nieuwe en onbekende landen te ontdekken terwijl je het doet. Het enige dat tussen Guybrush en grootsheid staat, zijn lastige puzzels, vreemde scenario’s en dodelijke replieken.

Swashbuckling Point-and-Click-avonturen zijn terug!

De onverschrokken piraten lossen puzzels op en verkennen de eilanden met behulp van een creatieve aanpassing van de besturing die wordt gebruikt in traditionele avonturengames, een aanwijzen-en-klikken-gameplay die in de hedendaagse tijd is gebracht. Piraterij wordt veel eenvoudiger gemaakt dankzij contextgevoelige interacties, reactieve dialoogstructuren en een inventarisatiesysteem dat intuïtief is ontworpen.

Archipelverkenningen wachten op je!

Om de soms vriendelijke grenzen van Melee Island te navigeren, een bekende locatie die onder nieuwe heerschappij komt te staan ​​van leiders die oude vrienden en nieuwe gezichten onder druk hebben gezet, moet je vindingrijk zijn. Je kunt zowel vrienden als vijanden maken door onontdekte gebieden te verkennen, zoals het toepasselijk genaamde Terror Island en de ijzige buitenposten van Brrr Muda.

Ontworpen en vervaardigd door een iconisch team

Ron Gilbert, de bedenker van de legendarische serie, is terug voor het volgende avontuur in de Monkey Island-serie. Hij wordt bijgestaan ​​door co-schrijver Dave Grossman, art director Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) en componisten Peter McConnell, Michael Land en Clint Bajakian (Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge). Knights & Bikes en Tearaway behoren tot de titels waaraan Crowle heeft gewerkt.

Ad