Limited Run Games – Skelattack fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games – Skelattack fysieke edities aangekondigd

Er werd een aankondiging gedaan door Limited Run Games waarin stond dat de actievolle platformgame Skelattack de volgende game zou zijn die een exclusieve fysieke release zou krijgen. De startdatum voor open pre-orders voor de game is vastgesteld op 24 februari 2023 om 10.00 uur Eastern Time (ET), en de prijs per standaardexemplaar is $ 34,99 USD.

Daarnaast heeft de uitgever een Classic Edition-bundel geïntroduceerd, die $ 64,99 USD kost en extra items bevat zoals een Classic Konami Silver Box met Metallic Ink, een Skelattack Original Soundtrack, een omkeerbare 48 x 24 inch poster en een retro-hoes.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Skelattack

Dood zijn is niet zo erg als je in de onderwereld kunt leven, een fantastische en uitgestrekte omgeving bevolkt met eigenaardige, innemende en soms dodelijke mensen die in het hiernamaals verblijven. Aftervale is een aangenaam knooppunt waar de doden eeuwig doorbrengen en grip krijgen op hun tijd doorgebracht met leven via een ceremonie die bekend staat als een herinnering. Dit deel van de onderwereld maakt ook deel uit van de onderwereld.

Skully, een skelet dat zijn huis verdedigt, is de hoofdrolspeler van Skelattack, dat het traditionele heldenarchetype van de platformgame op zijn kop zet door spelers in de rol van het skelet te plaatsen. Skully’s nieuw ontdekte vrienden en huis worden aangevallen door mensen terwijl hij nog steeds moet wennen aan het idee dat hij nu dood is als lid van de onlangs vertrokken. In plaats van op zoek te gaan naar rijkdom of een andere schat, ontvoeren de mensen Elzedon, het oudste skelet in Aftervale, en proberen ze de Blue Flame te pakken te krijgen, een magisch artefact dat de zielen van de doden weer aanwakkert. Springend, hakkend en fladderend banen spelers zich een weg door de onderwereld met de hulp van Skully’s trouwe vleermuismaatje Imber. Spelers zullen proberen de menselijke dreiging een halt toe te roepen, de Elder te redden en de Blue Flame te behouden terwijl ze hun reis door de onderwereld maken.

Kenmerken

  • Verken elk van de zes verschillende werelden van het spel, elk weergegeven in een charmante sinistere grafische stijl en met handgetekende personages en levendig gekleurde landschappen.
  • Een kerkercrawler met een innovatieve kijk op het mechanisme voor het omdraaien van rollen en een diepgaande verhaallijn
  • Vecht tegen de mensen zodat ze je niet-leven niet stelen voordat ze het doen.
  • Je leert een kleurrijk ensemble van grillige wezens kennen en maakt onderweg nieuwe kennissen.
  • Er is gevaar om elke hoek dankzij het brede scala aan platformuitdagingen en puzzels.
  • Neem deel aan spannende situaties en spannende avonturen samen met twee hoofdpersonages: de namen Skully en Imber
  • Neem deel aan een platformervaring die aanpasbaar, plezierig en vloeiend is en die geschikt is voor spelers van alle niveaus, inclusief ervaren gamers die op zoek zijn naar een uitdaging.
  • Ontdek elke omgeving in je eigen tempo om de immense mysteries die erin liggen te ontrafelen, of stel je hardloopvaardigheden op de proef door deel te nemen aan een speedrun.