Limited Run Games – Sword Of The Necromancer – Fysieke editie aangekondigd, pre-orders gestart

Limited Run Games – Sword Of The Necromancer – Fysieke editie aangekondigd, pre-orders gestart

Sword of the Necromancer is nu in fysieke vorm beschikbaar voor Nintendo Switch-gebruikers, aangezien Limited Run Games heeft aangekondigd dat er een fysieke versie van de game beschikbaar zal zijn. Standaardeditie-exemplaren kosten $ 34,99 USD per stuk, met pre-orders vanaf 24 mei 2022. (12pm ET).

Deze release maakt, net als eerdere gedistribueerde releases, geen deel uit van de genummerde series van Limited Run Games, daarom zal het missen van een volledige Limited Run Games-collectie geen gevaar opleveren.

Over Sword of the Necromancer

In deze actie-RPG met Rogue-lite-functies kun je van je vijanden vrienden maken.

Wat zou je doen om iemand om wie je geeft weer tot leven te wekken?

Sword of the Necromancer is een kerker-crawler actie-RPG met Rogue-achtige aspecten waarin je gedode tegenstanders tot leven kunt wekken om met jou te strijden.

Gebruik de verboden vaardigheden van het Zwaard van de Necromancer, verander je vijanden in vrienden en help Tama bij het bereiken van de diepten van de kerker om genoeg kracht te krijgen om Koko uit de dood te halen.

Verzamel een klein leger monsters, rust jezelf uit met wapens en relikwieën en ga een level omhoog om de bewakers die je in de weg staan ​​onder ogen te zien.

  • Verander je vijanden in kameraden door het Zwaard van de Necromancer te gebruiken om gedode monsters weer tot leven te wekken en ze te dwingen met je te vechten.
  • Verzamel wapens en relikwieën: elk wapen is uniek dankzij het procedurele mechanisme voor het maken van wapens, waardoor ze verschillende effecten en eigenschappen hebben.
  • Vecht uit alle macht: versla je tegenstanders door een reeks wapens en items te gebruiken terwijl je het vloeiende onderlinge gevechtssysteem domineert.
  • Niveau omhoog: verbeter je karakter door vijanden te verslaan en je statistieken te verbeteren. Door met je opgeroepen monsters te vechten, kun je ze verbeteren.
  • De dood is niet het einde: bij elke poging kom je dichter bij de Necromancer. Je verliest al je uitgeruste wapens en wezens, maar je behoudt de helft van je run-level.
  • Ontdek de achtergrond van Tama en Koko terwijl je door de kerker gaat.
  • Lokaal coöpspel: gebruik de Flask of Homunculus om een ​​kloon van het spelende personage te maken en een lokaal coöpspel met een buddy te spelen.

“Volgens de legende probeerde een ketter diep in deze bergen het bevel van de goden te trotseren om eeuwig leven te verkrijgen.”

De ketter was succesvol in zijn verkeerde poging, en hij produceerde een wapen voor onwettige riten die onsterfelijkheid kunnen bieden… en zelfs de doden weer tot leven kunnen brengen.

Velen hebben door de jaren en eeuwen heen geprobeerd om die macht te krijgen, maar het enige wat ze ontdekten in het graf van de Necromancer was hun einde.

Ze beweren dat het gereedschap van de Necromancer ook een wapen is…

“Het zwaard van de dodenbezweerder”

Tama is een voormalige schurk die de opdracht heeft gekregen om de priesteres Koko te vergezellen op haar reis door het hele continent. Tijdens hun reis sterft Koko en Tama vervoert haar lichaam naar de kluis van de Necromancer, waar volgens de verhalen een kracht woont die in staat is de doden weer tot leven te wekken.

Tama zal de kerker betreden, vol droefheid, met als doel de verboden kracht van necromantie te bereiken, zonder rekening te houden met de gevaren die op de loer liggen in de schaduwen.