Limited Run Games – Volgende fysieke release – RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition

Limited Run Games – Volgende fysieke release – RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition

Limited Run Games heeft bevestigd dat het actie-avontuur RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition de volgende in de rij staat voor een fysieke release.

Open pre-orders voor de titel beginnen op 16 juli 2021 (10 uur ET). Naast een standaardeditie voor $ 39,99 USD, onthulde de uitgever ook een $ 89,99 USD

Collector’s Edition-bundel voor de game met extra’s zoals een 9-inch schaduwdoos, een stickerset, een 18-inch x 24-inch poster, een Crescent Rose Metal-sleutelhanger en 4 RWBY-portret-glazuurspelden!

Over RWBY: Grimm Eclipse Definitive Edition

Samen met vrienden en red Remnant!

De definitieve RWBY-ervaring is nu op Nintendo Switch™, inclusief drie jaar contentupdates en DLC, acht geheel nieuwe outfits en coöp voor twee spelers op de bank.

RWBY: Grimm Eclipse is een coöp-, hack-and-slash-game voor maximaal vier spelers, gebaseerd op Rooster Teeth’s internationale hitserie RWBY. Sluit je aan bij je vrienden in intense gevechtsactie als een van de acht studenten van Beacon Academy en stop de kwade krachten van de Grimm en Doctor Merlot. Verbeter je favoriete RWBY-personage en doorkruis Remnant in nieuwe verhaallijnen of de Grimm Gauntlet-modus.

WORD HET ULTIEME TEAM

Samen met je vrienden in coöp voor twee spelers of online co-op voor vier spelers en gebruik krachtige teamaanvallen.

SPEEL ALS JE FAVORIETE KARAKTERS

Speel als Ruby, Weiss, Blake, Yang en Team JNPR en ontgrendel de unieke vaardigheden en upgrades van elk personage.

PAS UW STIJL AAN

Wil je vechten in de nieuwe outfits van Volume 7? Vraag je je af hoe het is om in pyjama door Remnant te rennen? Misschien wil je liever de exclusieve, nooit eerder vertoonde Power Armor uitproberen? Wat je stijl ook is, er zijn genoeg outfitopties voor elke RWBY-fan.

DOMPEL JEZELF IN DE WERELD VAN RWBY

Ervaar een exclusieve en volledig canon verhaallijn met volledige voice-over van de cast van de show en een originele score van de componist van RWBY.

VEROVER DE GRIMM GAUNTLET & HORDE-MODUS

Bewijs dat je de ultieme jager of jager bent door golven vijanden te verslaan en verdedigingstorens te bouwen in uitdagende alternatieve spelmodi.

Rekruteer je vrienden en werk samen om Remnant te redden!