RWBY: Grimm Eclipse – Definitive Edition


RWBY: Grimm Eclipse – Definitive Edition

De definitieve RWBY-ervaring is nu op Nintendo Switch ™ – inclusief drie jaar aan contentupdates en DLC, acht geheel nieuwe outfits en coöp voor twee spelers op de bank.

RWBY: Grimm Eclipse is een coöp-, hack-and-slash-game voor maximaal vier spelers gebaseerd op Rooster Teeth’s internationale hitserie RWBY. Sluit je aan bij je vrienden in intense gevechtsactie als een van de acht studenten van Beacon Academy en stop de kwade krachten van de Grimm en Doctor Merlot. Verhoog je favoriete RWBY-personage en doorkruis Remnant in nieuwe verhaallijnen of de Grimm Gauntlet-modus.

WORD HET ULTIEME TEAM

Werk samen met je vrienden in coöp voor twee spelers op de bank of online coöp voor vier spelers en gebruik krachtige teamaanvallen.

SPEEL ALS JE FAVORIETE KARAKTERS

Speel als Ruby, Weiss, Blake, Yang en Team JNPR en ontgrendel de unieke vaardigheden en upgrades van elk personage.

PAS JE STIJL AAN

Wil je vechten in de nieuwe Volume 7-outfits? Vraag je je af hoe het is om in een pyjama door Remnant te rennen? Misschien wil je liever de exclusieve, nooit eerder vertoonde Power Armor uitproberen? Ongeacht je stijl, er zijn genoeg outfitopties voor elke RWBY-fan.

DOMPEL JEZELF ONDER IN DE WERELD VAN RWBY

Ervaar een exclusieve en volledig canon-verhaallijn met volledige voice-over van de cast van de show en een originele score van de componist van RWBY.

VEROVER DE GRIMM GAUNTLET & HORDE-MODUS

Bewijs dat je de ultieme jager of jager bent door golven vijanden te verslaan en verdedigingstorens te bouwen in uitdagende alternatieve spelmodi.

Release info - RWBY: Grimm Eclipse – Definitive Edition


Release datum
2021-05-13 00:00:00

Uitgever
Aspyr

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA2M6A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, chinese

Genres
adventure, action

Nintendo Switch eShop prijzen - RWBY: Grimm Eclipse – Definitive Edition