Little Inferno Ho Ho Holiday DLC expansie releasedatum

Little Inferno Ho Ho Holiday DLC expansie releasedatum

Een toevoeging aan downloadbare content genaamd Ho Ho Holiday komt uit voor Little Inferno, precies tien jaar nadat de game voor het eerst beschikbaar was voor het publiek.

De releasedatum van 13 januari is aangekondigd door Tomorrow Corporation voor de Nintendo Switch-editie, wat betekent dat de game binnen enkele dagen beschikbaar zal zijn. The Little Inferno: Ho Ho Holiday Edition wordt de officiële naam waaronder het beschikbaar zal zijn in de eShop. Het is belangrijk op te merken dat de prijs van dit item op Steam nu $ 4,99 is.

video
play-rounded-fill

Over de Ho Ho Holiday-DLC

‘een geheel nieuw angstaanjagend vakantieverhaal’, ‘een mysterieus nieuw personage’, ‘een nieuwe catalogus’, ‘nieuw speelgoed’, ‘nieuwe combinaties’ en ‘voldoende vers vakantiemateriaal om je warm te houden’ zijn enkele van de dingen die Ho Ho Holiday haar klanten belooft. Lees de officiële samenvatting hieronder.

Je bent uitgenodigd om de wereld van Little Inferno opnieuw te bezoeken, waar je een geheel nieuw huiveringwekkend kerstverhaal zult vinden, een nieuw personage met een geheim verleden, een nieuwe catalogus, nieuw speelgoed, nieuwe combinaties en heel veel nieuwe vakantiemateriaal om je warm te houden.

Kenmerken

  • Een huiveringwekkend nieuw kerstverhaal… pas op, er komt iets aan!
  • Een nieuwe kerstcatalogus met twintig nieuw speelgoed, elk met unieke en intrigerende kenmerken.
  • Een nieuwe speler met een mysterieus verleden.
  • In totaal meer dan vijftig nieuwe combinaties.
  • Oneindige Yule Log. Om een ​​warme en uitnodigende sfeer te creëren, steekt u een vuur aan en laat u het de hele nacht branden. De eerste campagne ooit gemaakt voor Little Inferno is ook altijd toegankelijk voor spelers.

De eerste versie van Little Inferno werd uitgebracht voor de Nintendo Wii U in het jaar 2012. De game werd later door Tomorrow Corporation aangepast voor gebruik op het Nintendo Switch-platform, dat in maart 2017 werd uitgebracht.

Ad