Little Witch Nobeta releasdatum ingepland voor Maart

Little Witch Nobeta releasdatum ingepland voor Maart

Idea Factory heeft de definitieve releasedatum voor Little Witch Nobeta in westelijke regio’s aangekondigd, naast details over een speciale editie van de game.

De releasedatum voor de videogame in Europa en Noord-Amerika is vastgesteld op 7 maart 2023. De game zal zowel fysiek als digitaal te koop zijn.

Little Witch Nobeta limited editions

Pre-orders voor de limited edition kunnen uitsluitend worden geplaatst via de IFI Noord-Amerikaanse en Europese online winkels. Dit is de enige manier om de limited edition te bemachtigen. Het wordt geleverd met een kopie van het spel (met een omkeerbare hoes), een stalen koffer, een gebonden kunstboek met de titel “Compendium of Crafted Souls”, de originele soundtrack, een pop-upkaart, een pluche Nobeta die slaapt, een verzamelalbum box en een exclusieve ruilkaart.

Over Little Witch Nobeta

De jonge heks Nobeta reisde naar een oud kasteel om het antwoord te krijgen op de vraag waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Na haar ontmoeting met een schimmige zwarte kat, zal ze een overvloed aan magische spreuken en vaardigheden oppikken, die allemaal zullen dienen om haar beter uit te rusten voor de gevaren die in het verschiet liggen. Waar vindt men de antwoorden op deze vragen diep in het afbrokkelende kasteel?

Kenmerken

Beter. Sneller. Sterker. Heksier. – Het kasteel staat vol met formidabele vijanden, waaronder nog formidabelere bazen. Je vijanden worden sterker naarmate je verder komt, waardoor je hetzelfde moet doen om bij te blijven. Je kunt je vaardigheden verbeteren en je helpen de Crafted Souls te verslaan door Soul Essences te verzamelen van de tegenstanders die je doodt en die Soul Essences vervolgens te gebruiken.

Maak iets! – De bazen die bekend staan ​​als Crafted Souls zullen een belangrijk obstakel zijn voor de speler om te overwinnen, en ze zullen niet eenvoudig te doden zijn. Als je tegen hen succesvol wilt zijn, moet je een plan bedenken. Je moet hun aanvallen precies op het juiste moment ontwijken om de controle over het gevecht te krijgen.

Magical Mystery Tour – Terwijl je op avontuur bent, kun je ontdekken dat de weg voor je wordt belemmerd. Je kunt raadsels oplossen en nieuwe delen van het kasteel ontgrendelen om te onderzoeken door je beheersing van de elementaire magie te demonstreren. Er is een mogelijkheid dat je een lang verloren gewaande schat tegenkomt.

Het antwoord is daar te vinden – U kunt inzicht krijgen in Nobeta’s donkere en raadselachtige wereld door dingen te verzamelen die verspreid liggen over het kasteel.

De gelimiteerde editie van Little Witch Nobeta kan vanaf 27 januari 2023 worden gereserveerd.

Ad