Live A Live HD-2D remaster door Square Enix

Live A Live HD-2D remaster door Square Enix

Square Enix kondigde aan dat er op 22 juli 2022 een HD-2D-remake van Live A Live zou worden uitgebracht voor de Nintendo Switch. Takashi Tokita heeft de game gemaakt voor de Super Famicom, maar dat is nooit het geval geweest. buiten Japan uitgebracht. Het feit dat er een HD-2D-remake van Live A Live naar Nintendo Switch komt – en met een releasedatum in juli in zicht – is ongelooflijk.

De game kost ook $ 49,99, wat aangeeft dat Square Enix het benadert als een significante inspanning in de stijl van Octopath Traveler in plaats van een Romaanse SaGa-restauratie op drie schalen.

video
play-rounded-fill

Over LIVE A LIVE

De RPG-game LIVE A LIVE, die voorheen niet beschikbaar was buiten Japan, komt naar de Nintendo Switch in HD-2D! Er zijn zeven verschillende verhaallijnen om uit te kiezen, elk met zijn eigen hoofdrolspeler, historische periode en gameplay-stijl. Een zwerver met een premie op zijn hoofd vecht om te overleven in het Wilde Westen. Een shinobi voert een geheime missie uit in de schemering van Edo Japan. Je mag deze verhalen in elke gewenste volgorde lezen; de reis is helemaal aan jou.

Als LIVE A LIVE op 22 juli voor Nintendo Switch verschijnt, ga je op ontdekkingsreis.

Ad