Live A Live – Remake team ging boven verwachting

Live A Live – Remake team ging boven verwachting

Takashi Tokita, de regisseur van de Live A Live-remake, sprak met het Japanse gamingtijdschrift Famitsu over de inspanningen van het team om de klassieke RPG na te maken.

Hij onthulde dat het ontwikkelteam niet alleen drie jaar nodig had om de remake te voltooien, maar dat het team zelf iets had ontwikkeld dat ‘boven onze verwachtingen uitkwam’. De heer Tokita verklaarde dat het ontwikkelingsteam vol liefde en enthousiasme voor het spel was, wat culmineerde in een eindproduct waar ze allemaal trots op zijn. Op 22 juli wordt Live A Live exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Boven verwachting

“On top of that, this was in the midst of the epidemic.” COVID-19 was in full gear as we moved into pre-production and production. Because we were in the midst of a pandemic, it took us some time to complete the job.

The pixel art team enjoyed Live A Live so much that they produced twice as many moves as we planned.” Everyone had 1.5 times the enthusiasm and drive even throughout the development stage. We were able to develop enthusiastically to the finish, and it turned out to be something that beyond our expectations.

Over Live A Live

De legende is springlevend!

LIVE A LIVE, dat aanvankelijk alleen in Japan beschikbaar was voor de Super Famicom, is nu beschikbaar voor Nintendo Switch! Speel deze beroemde RPG voor het eerst in het westen in dezelfde HD-2D-grafische stijl als OCTOPATH TRAVELER en TRIANGLE STRATEGY.

Ontmoet zeven helden, elk met hun eigen speciale vaardigheden en levens om in verschillende historische perioden te leven. Verken hun verhalen in elke gewenste volgorde en kom onderweg verrassende wendingen tegen:

  • Prehistorie: in een wereld zonder taal groeit een stamlid op.
  • Een zwerver met een premie op zijn hoofd vecht om te overleven in het Wilde Westen.
  • Een kungfu-meester jaagt op een competente opvolger in keizerlijk China.
  • In de schemering van Edo Japan voert een shinobi een cruciale geheime missie uit.
  • Vandaag: een krijgskunstenaar wil de sterkste persoon ooit zijn.
  • Een jonge man met paranormale gaven komt in de nabije toekomst op tegen het kwaad.
  • Een pas ontwikkelde robot raakt verstrikt in een kosmische ramp in de verre toekomst.

Deze remake, die de muziek van de originele componist Yoko Shimomura heeft gerestaureerd en is geproduceerd door Takashi Tokita (de regisseur van de Super Famicom-versie), behoudt alles wat fans van de originele game leuk vonden en maakt het ook toegankelijk voor nieuwkomers.

Ad