Lollipop Chainsaw remake in ontwikkeling

Lollipop Chainsaw remake in ontwikkeling

De grappige en over-the-top Lollipop Chainsaw wordt vernieuwd voor consoles, volgens recente rapporten. De game werd in 2012 uitgebracht voor de Xbox 360 en PlayStation 3 door het geweldige team van Grasshopper Manufacture en Kadokawa Games, die bekend staan ​​om het maken van uitstekende en gekke actiegames.

Yoshimi Yasuda, de producent van Lollipop Chainsaw, zei in een verklaring dat hij en andere leden van het team de IP van Kadokawa Games kochten en dat Warner Bros de distributierechten zou overnemen, net als bij het origineel. Er wordt niet vermeld welke consoles het doelwit zijn, maar Yasuda zei hieronder dat “ze deze keer een meer realistische benadering van de beelden zullen nemen.” Lollipop Chainsaw Remake komt uit in 2023.

Yoshimi Yasuda, de maker van Lollipop Chainsaw

Ik werk al 14 jaar aan het Lollipop Chainsaw-project.

Suda51 en ik hadden het over het maken van een nieuwe game toen Lollipop Chainsaw werd gemaakt.

We zagen een enorme belofte in het idee van Grasshopper Manufacture en in mei 2009, slechts een maand nadat Kadokawa Games in april 2009 werd opgericht, begonnen we met de productie van Lollipop Chainsaw.

Omdat Suda-san het op dat moment erg druk had met andere projecten, fungeerde ik als regisseur en producent, waarbij ik een gecombineerd ontwikkelingsteam samenstelde dat bestond uit werknemers van Grasshopper Manufacture en Kadokawa Games en persoonlijk de productie leidde.

Als uitvoerend producent beoordeelde Suda-san het spelontwerp en hield toezicht op de productie.

In januari 2010 kregen we met de hulp van een vriend die bij Warner Bros. werkte een kans bij de Warner Bros. greenlight-commissie en werd Warner Bros. de uitgever van de game buiten Azië.

Bovendien adviseerde een senior management van Warner Bros. dat we de verhaallijn van de game moesten herschrijven en het overlaten aan filmregisseur James Gunn, waar we enthousiast mee instemden.

Al dit geluk leidde ertoe dat Lollipop Chainsaw, dat in juni 2012 werd gepubliceerd, door gamers over de hele wereld werd aanbeden en wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Helaas hebben verschillende redenen ertoe geleid dat fans Lollipop Chainsaw niet gemakkelijk kunnen spelen, en gamers hebben al een tijdje geen toegang tot de game op de huidige platforms.

Wij, het oorspronkelijke productieteam van Lollipop Chainsaw, hechten veel waarde aan het spel en wilden het niet in het ongewisse laten, waar gamers die het willen spelen dat niet kunnen.

Als gevolg daarvan hebben we het intellectuele eigendom voor Lollipop Chainsaw van Kadokawa Games verkregen en ervoor gekozen om een ​​remake te maken.

We hebben Warner Bros. al benaderd over ontwikkeling en krijgen hun hulp.

We moeten fans van de originele game waarschuwen dat, hoewel de originele crew aan de remake werkt, er onderdelen zullen zijn die afwijken van het origineel.

De eerste game bevatte bijvoorbeeld 16 gelicentieerde nummers die in de soundtrack werden gebruikt, maar we kunnen ze deze keer niet allemaal integreren.

Als gevolg hiervan zal de soundtrack, afgezien van een paar gelicentieerde nummers, volledig origineel zijn.

Bovendien, aangezien we toegang hebben tot consoles met meer hardware, zullen we deze keer een meer realistische benadering van de beelden hanteren.

Ons doel is in ieder geval om het voor spelers gemakkelijk te maken om van Lollipop Chainsaw te genieten.

Houd rekening met 2023 voor de release van de game.