Loop8: Summer of Gods – Opening

Loop8: Summer of Gods – Opening

Een nieuwe kijk op Loop8: Summer of Gods is geleverd door XSEED Games en Marvelous, die hebben samengewerkt aan de officiële openingsfilm van de game.

video
play-rounded-fill

De video fungeert als inleidende film voor de game en geeft spelers een glimp van enkele van de verschillende individuen die ze tijdens hun reis zullen ontmoeten, evenals de locaties die ze zullen onderzoeken en de vijanden die ze onderweg zullen bevechten. Een muzikale achtergrond wordt geboden door het originele nummer “Genfunkei”, dat wordt gezongen door NaHo/QiSui en verantwoordelijk is voor het zetten van de aangrijpende toon. De film demonstreert ook de verbluffende kunststijl van de game, die wordt gekenmerkt door zijn gedetailleerde, op waterverf geïnspireerde landschappen en door anime beïnvloede personageontwerpen.

Over Loop8: Summer of Gods

Loop8: Summer of Gods is een rollenspel-videogame die de hoofdrolspeler, Nini, en zijn klasgenoten volgt terwijl ze vechten tegen de Kegai, demonische krachten die de mensheid op de rand van vernietiging hebben gebracht. Nini is opgegroeid op een ter ziele gegan ruimtestation dat bekend staat als “Hope”, en nu is hij teruggekeerd naar de aarde om de zomer door te brengen in Ashihara, een van de laatst overgebleven veilige havens voor de mensheid. Nini’s “Demon Sight” stelt hem in staat om zijn unieke verbinding met de goden te gebruiken om het universum te resetten. Hierdoor kunnen hij en zijn vrienden de 8e maand steeds opnieuw spelen totdat ze het goed hebben of de Kegai hen volledig overmeesteren.

Op 1 juni komt Loop8: Summer of Gods uit voor de Nintendo Switch in Japan. Daarna, op 6 juni, wordt het beschikbaar in Europa en Noord-Amerika.