Lunistice aangekondigd

Lunistice aangekondigd

Lunistice, een 3D-platformgame met een visuele stijl geïnspireerd op klassieke PlayStation- en SEGA Saturn-games, komt naar Nintendo Switch, volgens uitgever / ontwikkelaar Deck13. De releasedatum is al vastgesteld op 2 september 2022.

video

Over Lunistice

Spelers nemen de rol aan van Hana de Tanuki in het spel. Je springt en vecht je een weg door haar dromen, met de maan als je uiteindelijke doel. Er zullen zeven verschillende dromen zijn om te verkennen. De Speedrun-modus zal beschikbaar zijn, evenals de mogelijkheid om te spelen als personages uit eerdere games.

Het oorspronkelijke concept voor Lunistice, zo blijkt, was “een zelfopgelegd doel om binnen 30 dagen een commercieel levensvatbare game te produceren.” Het ontwikkelingsproces heeft in totaal iets meer dan een jaar geduurd.

We bedachten het concept om zoveel mogelijk informatie te verstrekken over het maken en uitbrengen van de game om toekomstige gamemakers te helpen en geïnteresseerde gamers inzicht te geven in het productie- en marketingproces. Dat betekent dat we verkoopcijfers, kortingsregelingen en nuttige ontwikkelings- en marketinginformatie tweeten. Als je deze methode en experiment wilt ondersteunen, kun je de game kopen.

Lunistice zal beschikbaar zijn als eShop-download op de Nintendo Switch.

Ad