Lust For Darkness – Eerste 10 minuten

Lust For Darkness – Eerste 10 minuten

Op zoek naar iets veel serieuzers en volwasseners? Dankzij ContraNetwork kun je nu een voorvertoning van het psychologische horrorspel Lust for Darkness bekijken.

video

Nadat Jonathan Moon een brief heeft ontvangen van zijn vermiste vrouw, duikt hij in de erotische en occulte diepten van een gruwelijk herenhuis om de waarheid van haar verdwijning te achterhalen.

Over Lust For Darkness

Een psychologische gruwel op de grens van twee verweven werelden. Een intrigerend plot met occulte thema’s leidt het personage van de speler door het victoriaanse landhuis van de yelvertons en een land geïnspireerd door Lovecraft’s werken en schilderijen van Zdzisław Beksiński.

VERHAAL

Jonathan Moon ontvangt een brief van zijn vrouw die een jaar eerder vermist is. Na informatie uit het bericht gaat hij op zoek naar een afgezonderd herenhuis waar een eldritch, occulte ceremonie plaatsvindt. Poorten naar een andere wereld, het land van Lusst’ghaa, worden geopend.

TWEE WERELDEN

Beweeg in zowel een Victoriaans landhuis als Lusst’ghaa – een buitenaardse dimensie gevuld met buitenaardse wezens. Lusst’ghaa was altijd vergelijkbaar met onze aarde totdat de lokale wezens besloten om totale degeneratie te ondergaan op hun eigen wens. Honderden jaren zijn verstreken sinds die metamorfose en Lusst’ghaa nu een land is dat begroeid is met buitenaardse vegetatie en vol monstruositeiten.

KENMERKEN

  • Wereldontwerp geïnspireerd op werken van Lovecraft, Giger & Zdzisław Beksiński
  • Een Victoriaans landhuis en de wereld van Lusst’ghaa verkennen
  • Portals gebruiken om tussen twee alternatieve realiteiten door te dringen
  • Zoeken naar verborgen items om zijverhalen te ontgrendelen Meer informatie over het achtergrondverhaal van het spel
  • Ontsnappen aan de wezens van Lusst’ghaa
  • Originele soundtrack van een bekende componist (Draco Nared)

MATURE CONTENT

Dit spel bevat inhoud die niet geschikt is voor alle leeftijden, of die misschien niet geschikt is om op het werk te bekijken.

Lust for Darkness is nu beschikbaar op de Switch eShop voor $ 14,59 USD.