Mamoswine is toegevoegd aan Pokemon Unite

Mamoswine is toegevoegd aan Pokemon Unite

The Pokemon Company heeft de volgende nieuwe speelbare Pokemon onthuld die zich bij Pokemon Unite voegt. Mamoswine werd op 29 september speelbaar gemaakt in Pokemon Unite.

video

Over Mamoswine

Mamoswine’s basisaanval wordt een versterkte aanval bij elke derde aanval, waarbij schade wordt toegebracht aan Pokémon van de tegenstander en ze voor een korte tijd bevroren blijven wanneer deze toeslaat. Bovendien brengen Mamoswine’s basisaanvallen gedurende korte tijd meer schade toe aan vijandige Pokémon die het heeft bevroren met een van zijn bewegingen. Bovendien, dankzij Mamoswine’s Ability, Thick Fat, elke keer dat de Pokémon schade aanricht, zijn Defense en Sp. De verdediging wordt korte tijd verhoogd (tot drie keer), en wanneer Mamoswine Ice Shard, Icicle Crash of Ice Fang gebruikt, wordt de volgende basisaanval een versterkte aanval. Als een van deze drie bewegingen een ijskoud effectgebied creëert binnen een doelzone van een bondgenoot, vermindert dit de scoresnelheid van tegenstanders van Pokémon in die doelzone.

Laten we nu eens kijken naar de beschikbare zetten van Mamoswine.

MAMOSWINE’S BEWEGINGEN

Bij Lv. 1 en Lv. 3, kan Swinub Ice Shard en Tackle leren. Ice Shard is een aanval op afstand die drie brokken ijs naar een aangewezen locatie slingert, schade toebrengt aan vijandige Pokémon in het effectgebied en hun bewegingssnelheid voor een korte tijd vermindert. Tackle is een snelle aanval waarbij Swinub roekeloos in een bepaalde richting snelt, schade toebrengt aan vijandige Pokémon die hij raakt en ze gooit.

Als Swinub Lv bereikt. 6 en evolueert naar Piloswine, kan Ice Shard worden opgewaardeerd tot een van de twee bewegingen: Icicle Crash of Ice Fang.

Icicle Crash is een gebiedsaanval waarbij Piloswine ijspegels laat vallen op een aangewezen locatie, schade toebrengt aan vijandige Pokémon in het effectgebied en hun bewegingssnelheid voor een korte tijd verlaagt. De laatste ijspegel verbrijzelt na een bepaalde tijd of wanneer hij wordt geraakt door Piloswine’s andere bewegingen of versterkte aanvallen, waarbij schade wordt toegebracht aan vijandige Pokémon in het effectgebied en ze bevroren blijven. Deze aanval kan later worden geüpgraded om de schade te vergroten.

Ice Fang gebruikt Piloswine’s met koude doordrenkte giftanden om de vijandige Pokémon te gooien die het dichtst bij Piloswine staat, waarbij hij schade aanricht en de Pokémon voor een korte tijd bevroren laat. Piloswine kan dan een richting kiezen om de gegooide Pokémon naar voren of naar achteren te slaan, waarbij hij de vijandige Pokémon in het effectgebied schade toebrengt en ze voor een korte tijd bevroren laat. Deze aanval kan worden geüpgraded om het effectgebied te vergroten.

Bij Lv. 8, kan Tackle worden geëvolueerd in een van de twee bewegingen: High Horsepower of Earthquake.

High Horsepower is een dash-aanval die ervoor zorgt dat Piloswine roekeloos in een aangewezen richting rent, schade toebrengt aan vijandige Pokémon die hij raakt en ze duwt. Piloswine stampt dan met zijn voeten, waarbij hij vijandige Pokémon in het effectgebied schade toebrengt en hen korte tijd niet in staat stelt iets te doen. De beweging kan worden geüpgraded om de razende snelheid van Piloswine te verhogen en de tijdsduur dat tegenstanders van Pokémon niet in staat zijn te handelen.

Bij de andere beweging, Earthquake, springt Piloswine in een bepaalde richting en landt krachtig, waarbij hij vijandige Pokémon in het effectgebied schade toebrengt en ze naar Piloswine trekt. De beweging kan worden geüpgraded om de bewegingssnelheid van Pokémon van de tegenstander voor een korte tijd te verlagen wanneer de beweging toeslaat en de aantrekkingskracht van de beweging te vergroten.

MAMOSWINE’S UNITE MOVE, MAMMOTH MASH

Om de oppositie echt te verpletteren, gebruik je Mamoswine’s Unite Move, Mammoth Mash, die het leert bij Lv. 10. Deze gebiedsaanval laat Mamoswine naar een aangewezen locatie springen en immuun worden voor hindernissen. Mamoswine stampt vervolgens herhaaldelijk op de grond, waarbij hij vijandige Pokémon in het effectgebied schade toebrengt en hun bewegingssnelheid voor een korte tijd verlaagt bij elke stomp. De laatste stomp gooit vijandige Pokémon in het effectgebied.

Mamoswine is klaar om de concurrentie te verslaan en je team te verdedigen. Ga naar de Unite Battle Committee-winkel om nu Mamoswine’s Unite-licentie te krijgen.