Mario Golf: Super Rush beloont ranked matches met NES Open Tournament Golf Mario outfit

Mario Golf: Super Rush beloont ranked matches met NES Open Tournament Golf Mario outfit

Nu Mario Golf: Super Rush’s Ranked Match is gereset voor januari 2022, kunnen spelers een nieuwe prijs in handen krijgen op basis van Mario’s oorspronkelijke uiterlijk van de NES Open Tournament Golf.

Ontgrendel NES Open Tournament Golf Mario-outfit

De ontgrendelingsprocedure is vergelijkbaar met eerdere gebeurtenissen in die zin dat er niet veel aan de hand is. Binnen de volgende maand moeten spelers alleen een A- of hoger niveau halen. Dit kan worden bereikt door online deel te nemen aan klassementsmatches, het goed te doen tegen andere spelers en hoger gerangschikte tegenstanders te verslaan. Nadat je het NES Open Tournament Golf-kostuum hebt ontgrendeld, ga je naar het keuzescherm in Mario Golf: Super Rush, beweeg je de muis over de speler en druk je op de “L”-knop om van kleding te veranderen.

Afgelopen september debuteerde Mario Golf: Super Rush met de klassementsmatch en kostuumbeloningen. Tot nu toe hebben we onder andere een Boo-vizier gezien, nieuwe kleuren voor Toad, nieuwe kleuren voor Koopa Troopa en Mario’s traditionele overalls. De beloningen van vorige maand zijn nog niet weer toegankelijk gemaakt.

Over Mario Golf: Super Rush

Ga de baan op in Mario Golf: Super Rush, het volgende deel in de Mario Golf-serie, die wordt uitgebracht voor Nintendo Switch. Sluit je op de fairway aan bij je favoriete Mushroom Kingdom-personages op banen met prachtige, natuurlijke landschappen.

Gebruik knopbediening of bewegingsbediening door de Joy-Con-controller vast te pakken als een golfclub om in de stroom van dingen te komen. Je zult de wind en het terrein moeten analyseren, net als in het echte leven, maar er zijn andere nuttige elementen om je te helpen je slagen te maken. Een slagmeter laat je zien hoe je slag zal buigen als gevolg van hellingen, en een scan stelt je in staat om het landschap van een baan te inspecteren.

Mario Golf: Super Rush is in juni 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.