Mario Kart 8 Deluxe – Aanpassingen welke zijn toegepast zijn in versie 2.3.0

Mario Kart 8 Deluxe – Aanpassingen welke zijn toegepast zijn in versie 2.3.0

Nu versie 2.3.0 van Mario Kart 8 Deluxe is uitgebracht, hebben we meer informatie over de aanpassingen die zijn aangebracht aan de balans van het spel. De informatie is verzameld door de Mario Kart Blog en de gebruiker Meester Tweester heeft deze bijgedragen aan Reddit.

Volgens de patch-opmerkingen van Nintendo heeft versie 2.3.0 “de prestaties van verschillende personages en voertuigaanpassingen verbeterd”. Aan de andere kant lijkt het erop dat er meer aan de hand is dan dat.

De balans is gewijzigd

Het lijkt erop dat vrijwel alle coureurs een waarde van 0,25 hebben gekregen na een recente software-update (1 punt). De personages Metal Mario, Gold Mario, Pink Gold Peach, Waluigi, Donkey Kong, Roy, Wario, Dry Bowser, Bowser, Morton en Big Mii zijn de enige uitzonderingen op deze regel.

De mini-turbostatistieken van een aantal personages zijn verhoogd met een waarde van 0,25 als onderdeel van de Mario Kart 8 Deluxe-update, een andere functie die is aangepast om de balans van het spel te behouden (1 punt) . Dit geldt voor Baby Mario, Baby Luigi, Dry Bones, de kleine Mii, Toad, Shy Guy, Larry, Peach, Daisy, Yoshi, Mario, Ludwig, Luigi en Iggy. Dit geldt ook voor het medium Mii.

Vervolgens is de mini-turbo-statistiek van elke voertuigcarrosserie verhoogd met een waarde van 0,25, met uitzondering van de Pipe Frame, Varmint, City Tripper, Biddybuggy, Mr. Scooty, Landship, Streetle, Standard Bike, Flame Rider, Wild Wiggler en W 25 Silver Arrow. Deze voertuigcarrosserieën zijn niet getroffen door deze wijziging (1 punt).

De banden zullen de allerlaatste ronde aanpassingen nodig hebben. De mini-turbo-statistiek van alle banden, met uitzondering van Roller Tyres, Azure Roller Tyres, Button Tyres en Leaf Tyres, is verbeterd met een waarde van 0,25. (1 punt).

Deze week werd de Mario Kart 8 Deluxe versie 2.3.0-update uitgebracht, die compatibiliteit met de downloadbare content van de Wave 4 Booster Course Pass met zich meebracht.

Ad