Mario Kart 8 Deluxe Booster Course DLC waves – Platforms van tracks bevestigd?

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course DLC waves – Platforms van tracks bevestigd?

De Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass-DLC heeft mogelijk een beter idee van welke platforms in toekomstige waves zullen worden opgenomen vanwege een lek in het verleden.

In maart, nadat de eerste golf uitkwam, plaatste een Twitter-gebruiker met de naam Fishguy6564 een video op Twitter waarin bekers met mogelijke voorvoegsels te zien waren. Het leek erop dat Nintendo al had besloten welke nummers van andere games aan deze zouden worden toegevoegd.

Het lijkt erop dat de eerste dingen correct waren

We hebben nog steeds geen volledig bewijs, maar het feit dat de tweede golf deze week werd aangekondigd, ondersteunt de oorspronkelijke theorie.

In zijn video kun je zien dat het juist was om te zeggen dat de Turnip Cup tracks zou bevatten van Mario Kart Tour, SNES, N64 en DS. Hetzelfde geldt voor de Propeller Cup, die cursussen uit de Tour, GBA en Wii heeft, evenals een plek die nog niet is beslist. Het ontbrekende stuk is voor Sky-High Sundae, dat uiteindelijk in Tour zal zijn, maar eerst in Mario Kart 8 Deluxe. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het leeg is gelaten.

Nintendo heeft bevestigd dat Tour New York Minute, SNES Mario Circuit 3, N64 Kalimari Desert en DS Waluigi Pinball allemaal deel uitmaken van de Turnip Cup. Tour Sydney Sprint, GBA Snow Land, Wii Mushroom Gorge en Sky-High Sundae zijn enkele van de spellen in de Propeller Cup.

Welk type platformtracks kun je verwachten

  • Rock Cup: Tour, DS, GBA en 3DS
  • Moon Cup: Tour voor GameCube,? en 3DS
  • Fruit Cup: Tour, Wii, DS, ?
  • Boemerang Cup: GameCube, GBA, Tour, GameCube
  • Feather Cup: Wii, GBA, Tour, Wii
  • Cherry Cup: Tour, GameCube, Super Nintendo, ?
  • De Acorn Cup: Tour, Wii,?,?
  • Spiny Cup: Tour voor GameCube,? en Wii

Hoewel sommige nummers niet worden vermeld, kan dit betekenen dat ze op Sky-High Sundae lijken en nieuw zijn in Mario Kart 8 Deluxe.

Uiteindelijk is alles hier echter slechts een gok, en Nintendo kan onderweg altijd dingen veranderen, vooral omdat de Booster Course Pass-DLC nog een lange weg te gaan heeft tot eind 2023.

Ad