Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass – Coconut Mall track bijgewerkt met bewegende auto’s

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass – Coconut Mall track bijgewerkt met bewegende auto’s

Met de eerste golf Booster Course Pass DLC voor Mario Kart 8 Deluxe werd Coconut Mall teruggebracht, maar niet zonder enige controverse. In het originele Wii-spel bewogen de auto’s aan het einde van de baan en kwamen ze in de weg, waardoor ze nog een obstakel vormden. In Mario Kart 8 Deluxe waren ze echter gerepareerd en bewogen ze niet.

Nintendo lijkt naar de feedback te hebben geluisterd en een wijziging aan te brengen. Als onderdeel van de laatste update van de game bewegen de auto’s van de Shy Guys in Wii Coconut Mall nu zo nu en dan. De tijdritmodus is de enige die anders is.

Over Coconut Mall

Met de Booster Course Pass verschijnt Coconut Mall weer in Mario Kart 8 Deluxe. De track is de vierde in de Golden Dash Cup, dus het werd uitgebracht met de eerste batch DLC.

Het vindt plaats in een winkelcentrum op Isle Delfino, dat direct aan het strand ligt.

Sinds Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is de muziek van Coconut Mall beschikbaar als een evenementnummer in de Mario & Sonic-spellen.

Voor Mario Kart 8 was Coconut Mall in Mario Kart 7 als de derde baan van de Banana Cup en in Mario Kart Tour als een klassieke baan die debuteerde in de Doctor Tour.