Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 2 komt op 4 Augustus

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 2 komt op 4 Augustus

Start je motoren, want op 4 augustus voegt de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC voor het Nintendo Switch-systeem acht extra levels aan het spel toe.

Wave 2 bevat de Sky-High Sundae-cursus, de eerste keer dat deze in een Mario Kart-game te zien is. Je kunt ook naar de neonlichten van New York Minute kijken in de mobiele Mario Kart Tour-game en rond een gigantische flipperkast draaien op de DS Waluigi Pinball-baan, om er maar een paar te noemen.

video
play-rounded-fill

Booster Course Pass Wave 2

Wave 2 heeft de Turnip Cup en de Propeller Cup. De cursussen zijn snel en bekend uit de Mario Kart-serie, die games bevat voor de Super NES, Game Boy Advance, Nintendo 64, Nintendo DS, Wii en Mario Kart Tour.

Je kunt elke cursus persoonlijk of online spelen. Zo zijn de kopjes verdeeld:

Turnip Cup

  • Tour New York Minute is een parcours uit het mobiele spel Mario Kart Tour dat is gebaseerd op New York City. Terwijl je door het park en langs wolkenkrabbers rijdt, kun je genieten van het uitzicht.
  • SNES Mario Circuit 3 – Dit klassieke circuit werd voor het eerst gebruikt in Super Mario Kart voor de Super NES. Je moet door krappe bochten drijven en de Warp Pipes vermijden.
  • N64 Kalimari Desert: Tijdens deze woestijnrace kom je vaak een oude stoomlocomotief tegen die het parcours doorkruist. Pas op dat je de race niet vertraagt ​​door de trein te stoppen.
  • DS Waluigi Pinball – Deze baan ziet eruit en klinkt als een gigantische flipperkast. Je kunt erdoorheen lanceren, stoten en weven. Val gewoon niet om!

Propeller Cup

  • Tour Sydney Sprint: geniet van de zon terwijl je over de baai vliegt en langs de bezienswaardigheden rijdt op deze baan van Mario Kart Tour.
  • GBA Snow Land: Deze besneeuwde baan is van Mario Kart: Super Circuit. Probeer er niet op te glijden en te glijden. Onthoud gewoon dat mensen met coole hoofden zullen winnen.
  • Wii Mushroom Gorge heeft een ondergrondse grot, diepe afgronden en grote paddenstoelen om vanaf te springen. Zorg dat je veilig landt!
  • Sky-High Sundae: de concurrentie kan zwaar worden, maar je kunt nog steeds ontspannen in deze zoete race, die vol zit met desserts die groter zijn dan het leven. Laat zien dat je de beste ter wereld bent in deze eerste cursus.

Wave 2 wordt toegevoegd aan Wave 1, die al uit is en acht banen heeft, waaronder Ninja Hideaway, Paris Promenade en Tokyo Blur van Mario Kart Tour. Wii Coconut Mall, N64 Choco Mountain, 3DS Toad Circuit, DS Shroom Ridge en GBA Sky Garden zitten ook in Wave 1. De Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass wordt geleverd met zes golven van elk acht cursussen.

Al deze cursussen zullen eind 2023 beschikbaar zijn.

Ad