Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 3 graphics vergeleken

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 3 graphics vergeleken

Er is nu een grafische vergelijkingsvideo beschikbaar, evenals de downloadbare content van Booster Course Pass Wave 3 voor Mario Kart 8 Deluxe, die nog maar net beschikbaar is. GameXplain heeft videobewijs verzameld dat illustreert hoe de eerder gespeelde banen zich verhouden tot hun hedendaagse vervangingen.

video
play-rounded-fill

Video credits: GameXplain

Booster Course Pass Wave 3

Met de release van het downloadbare contentpakket Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass voor het Nintendo Switch-systeem op 7 december, heeft de Mario Kart 8 Deluxe-game acht extra levels die de game spannender maken! Met de toevoeging van de levels van Wave 3 hebben spelers toegang tot 24 van de 48 tracks die zijn opgenomen in de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass.

De banen die deel uitmaken van Wave 3 omvatten de stoeiende velden van DS Peach Gardens en de ijzige vrolijkheid van Merry Mountain. Merry Mountain heeft seizoensgebonden bezienswaardigheden en geluiden om van te genieten terwijl je rond de koude toppen en hoge dennen van het circuit vaart, dus zorg ervoor dat je het gaat bekijken. Speel daarnaast de mobiele game Mario Kart Tour om het levendige landschap van London Loop in je op te nemen en de kosmische wendingen van het Rainbow Road-circuit op de Nintendo 3DS te verkennen. Dit zijn slechts twee voorbeelden. Mogelijk ziet u een video met een overzicht van alle acht Wave 3-cursussen via deze link: https://mariokart8.nintendo. com/booster-course-pass/

Wave 3 bevat de Rock Cup en de Moon Cup, en het brengt een aantal door fans geliefde banen uit eerdere delen van de Mario Kart-serie terug om speelbaar te zijn op de Wii, Game Boy Advance, Nintendo DS, Nintendo 3DS, en Mario Kart Tour. Je hebt de mogelijkheid om elke cursus lokaal of online te spelen. Het volgende is hoe de kopjes zijn verdeeld:

De Rock Cup Tour London Loop is een circuit dat is afgeleid van de mobiele game Mario Kart Tour en is gebaseerd op Engeland. Het doel van de cursus is om uw concurrenten te verslaan terwijl u door erkende sites navigeert en op de eerste plaats komt.

GBA Boo Lake is een baan die voor het eerst werd geïntroduceerd in Mario Kart: Super Circuit. Het is gelegen aan een meer waarvan wordt gezegd dat het er spookt, en het zit vol met geesten.

3DS Mountain Rock Mountain Rock – Dit circuit op grote hoogte vereist veel voorzichtigheid, aangezien het veel steile bochten en stuiterende stenen heeft. Een advies voor bergbeklimmers luidt als volgt: zorg voor wat wind in de zeilen door met je schip over een warppijp te navigeren.

Wii Maple Treeway is een track in Mario Kart Wii. Het daagt spelers uit om over herfstbladeren te springen en door gigantische bomen te racen. Ze moeten echter oppassen dat ze geen Wigglers storen die genieten van het herfstweer.

Byways of the Moon Cup Tour in Berlijn – Deze baan, die is geïnspireerd door Mario Kart Tour, heeft een adembenemend landschap, dus pas op voor vallende Whomps en Thwomps terwijl je er doorheen navigeert.

DS Peach Gardens – Deze Mario Kart DS-baan speelt zich af op het uitgestrekte terrein van het paleis van prinses Peach, compleet met tjilpende vogels, bonzende Chain Chomps en bloeiende bloemenvelden. Kun jij elk van de bekende topiary’s identificeren?

Merry Mountain is een baan in Mario Kart Tour met enorme zuurstokken en een overvloed aan ingepakte cadeautjes. Spelers kunnen de halfpipe raken en de besneeuwde hellingen beklimmen in dit betoverend feestelijke circuit. En… lijkt dat je een vliegende sledetrein?

3DS Rainbow Road: als je omhoog kijkt in de wolken, zie je daar Mario! Dit hemelse circuit werd voor het eerst geïntroduceerd in Mario Kart 7 voor de Nintendo 3DS en bevat Rainbow Road, dat buigt en draait rond een aantal verschillende planetoïden.

Halverwege

De helft van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass-cursussen zal speelbaar zijn zodra Wave 3 wordt uitgebracht, die in de nabije toekomst zal worden toegevoegd aan Wave 1 en Wave 2. De resterende 24 cursussen staan ​​gepland voor release in 2019.

De Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass is nu beschikbaar voor degenen die een actief lidmaatschap hebben van Nintendo Switch Online + Expansion Pack, naast dat het wordt verkocht als een op zichzelf staand product dat afzonderlijk kan worden gekocht. Houd er ook rekening mee dat een upgrade naar versie 2.2.0 die volledig gratis is, nu voor iedereen toegankelijk is.