Mario Kart 8 Deluxe – Gratis Update – Custom Items optie

Mario Kart 8 Deluxe – Gratis Update – Custom Items optie

Samen met de release van Booster Course Wave 3 voor Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch, heeft Nintendo ook een gratis update voor de game geleverd.

Als onderdeel van de update is er een nieuwe Custom Item-functie aan de game toegevoegd. Deze functie geeft spelers de mogelijkheid om te kiezen welke dingen wel en niet uit vraagtekenblokken kunnen spawnen tijdens races. Deze functie is niet toegankelijk in een van de beschikbare online spelmodi en wordt alleen gebruikt in offline VS-races. In de speltypes Team Races en Battle kunnen spelers deze functionaliteit ook gebruiken om bepaalde objecten toe te wijzen aan elk van hun respectieve teams.

Wat kun je doen met custom items?

Afgezien van de voor de hand liggende toepassingen, zoals het gratis maken van itemwedstrijden of het elimineren van de verachte Blue Shell uit het spel, maakt deze functie de weg vrij voor de implementatie van enkele gekkere concepten.

Het werkt ook normaal in beide richtingen. Ontdoe je van die vervloekte power-ups die je nooit meer kunt gebruiken nadat je de eerste plaats hebt behaald; ze zullen je alleen voor altijd tegenhouden! Het houdt ook in dat je munten kunt weggooien als beloning in de Item Box, wat geweldig nieuws is, want wie behalve ik veracht het om kleingeld op te halen terwijl ze een Red Shell of een Fire Flower proberen te pakken?

video
play-rounded-fill

Gratis update

De gratis update kan nu direct worden gedownload. Het komt tegelijkertijd met het debuut van de derde golf van downloadbare content voor de premium Booster Course Pass, die acht extra levels aan het spel toevoegt voor een totaal van vierentwintig. Het totale aantal golven zal tegen het einde van 2023 48 bedragen als er nog eens drie worden toegevoegd. De Booster Course Pass heeft een individuele prijs van $ 24,99, maar is ook inbegrepen bij het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-lidmaatschap, dat $ 49,99 per jaar kost.