Mario Kart 8 Deluxe – Versie 2.2.1 update

Mario Kart 8 Deluxe – Versie 2.2.1 update

Er is weer een patch uitgebracht voor Mario Kart 8 Deluxe, waarmee het versienummer van de hele game op 2.2.1 is gebracht. De officiële patch-opmerkingen van Nintendo staan ​​hieronder;

Versie 2.2.1-update

Omdat slechts twee specifieke problemen zijn opgelost, is dit niet bepaald een ernstig probleem. De eerste lost het probleem op wanneer het online spelen van Berlin Byways resulteert in een schokkerige gameplay. Nadat hij met de tweede van de baan in London Loop was geglipt, zou Lakitu spelers niet terugbrengen naar de juiste locatie; dit probleem is nu opgelost. Volgens wat Nintendo heeft gezegd, vat het alles samen wat hier te vinden is.

  • Opgeloste problemen
    • Er was een probleem waarbij de graphics schokkerig werden tijdens het online spelen van de game Berlin Byways. Dit is opgelost.
    • Probleem opgelost dat zich voordeed in London Loop, waarbij een speler door Lakitu naar binnen werd gebracht nadat hij van de baan was gevallen, maar niet in de juiste positie werd teruggebracht.

Versie 2.2.0-update

Een belangrijke upgrade, versie 2.2.0, werd eerder deze maand beschikbaar gesteld voor Mario Kart 8 Deluxe. Deze bracht niet alleen compatibiliteit voor de meest recente downloadbare inhoud (DLC) van de Booster Course Pass, maar bevat ook extra functies, zoals een gloednieuwe optie voor aangepaste items.

De meest recente update voor Mario Kart 8 Deluxe kan nu worden gedownload voor alle gamers op de Nintendo Switch.

Over Mario Kart 8 Deluxe

Speel de ultieme versie van Mario Kart 8 met je vrienden en doe mee aan races en gevechten.

Neem de officiële editie van Mario Kart 8 mee op pad en speel het waar en wanneer je maar wilt! Je kunt tegen je vrienden racen of ze uitdagen voor een gevecht in de vernieuwde gevechtsmodus, die plaatsvindt op zowel nieuwe als bestaande gevechtsbanen. Neem deel aan een lokale multiplayer-sessie met maximaal vier andere spelers in 1080p-resolutie terwijl je in tv-modus speelt. Elk nummer van de Wii U-editie, inclusief alle downloadbare content, wordt op prachtige wijze teruggebracht. Daarnaast maken de Inklings hun opwachting als gloednieuwe gastpersonages en maken verschillende fanfavorieten een comeback, waaronder King Boo, Dry Bones en Bowser Jr.!

Kenmerken

  • Nieuwe persona’s in de rol
    • Er zijn nieuwe personages aan de selectie toegevoegd, waaronder Inkling Girl en Inkling Boy uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr.
  • Nieuwe instructies
    • Vecht op terugkerende levels zoals Luigi’s Mansion en Battle Course 1 voor het Super Nintendo Entertainment System, maar ook op gloednieuwe levels zoals Urchin Underpass en Battle Stadium.
  • Items terugbrengen
    • Zowel de item-stelende geest die bekend staat als Boo als de veer, waarmee je een grote sprong kunt maken in de vechtmodus, zijn teruggekeerd als speelbare items.
  • Handheld-modus
    • Gebruik de draagbare modus om het spel mee te nemen en speel het wanneer en waar je maar wilt.