Mario Party Superstars – Overview trailer

Mario Party Superstars – Overview trailer

Mario Party Superstars, een klassieke collectie met vijf borden uit de Nintendo 64 Mario Party-games en 100 minigames uit de Mario Party-serie, wordt binnenkort gelanceerd, 29 oktober voor Nintendo Switch.

De onlangs uitgebrachte Party als een superster in deze klassieke collectie – Mario Party Superstars (Nintendo Switch) biedt een diepgaande kijk op de borden, minigames en modi die Mario Party Superstars te bieden heeft.

video

Mario Party Superstars hoogtepunten

  • 5 klassieke spelborden van de Nintendo 64 Mario Party Games: Yoshi’s Tropical Island, Space Land, Peach’s Birthday Cake, Woody Woods en Horror Land zijn allemaal opnieuw ontworpen voor Nintendo Switch en hebben elk hun eigen unieke evenementen. Spelers kunnen altijd en overal feesten met online, hetzelfde systeem of lokale draadloze multiplayer. Met online multiplayer kan iedereen instappen voor een snelle sessie met vrienden of een marathonwedstrijd van 30 beurten. Zelfs als je alleen feest, is het mogelijk om willekeurig te matchen met andere spelers over de hele wereld.
  • Stickers: spelers kunnen stickers gebruiken om met hun medefeestgangers te communiceren terwijl ze op het bord sterren verzamelen.
  • Onderbreekfunctie bij het spelen met vrienden: wedstrijden met vrienden in bordspelmodus worden vóór elke nieuwe beurt opgeslagen, zodat het gemakkelijk is om een ​​pauze te nemen en de festiviteiten later te hervatten.
  • 100 minigames: er zijn 100 minigames uit de hele Mario Party-serie om uit te kiezen. Er zijn gratis minigames, 2 vs. 2, 1 vs. 3, Duel-minigames en meer. Ze worden allemaal gespeeld met knoppen.
  • Mt. Minigames: voor degenen die willen genieten van een snelle reeks minigames, biedt Mount Minigames in totaal zeven verschillende cursussen: gratis spelen, coöperatieve Tag Match, Trio Challenge, Sports and Puzzles, Survival, Coin Battle en een Daily Challenge. Mt. Minigames biedt ook online, hetzelfde systeem of lokale draadloze multiplayer.