Mario Party Superstars


Mario Party Superstars

Oproep aan alle supersterren! Geniet van 5 klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en 100 minigames uit de hele serie in Mario Party Superstars voor Nintendo Switch.

Een supersterrenverzameling klassieke Nintendo 64-borden

Mario Party is terug met vijf klassieke borden uit de Nintendo 64 Mario Party-games. Frosting ontmoet bloemen terwijl je racet om de meeste sterren te krijgen (en je tegenstanders saboteert) op het Peach’s Birthday Cake-bord uit het originele Mario Party-spel. Of bekijk het aftellen dat Bowser Coin Beam ontketent en houd die munten vast op het Space Land-bord. Het tij kan snel keren in Mario Party, dus blijf waakzaam, feestgangers. Deze en alle andere modi kunnen ook online worden gespeeld!

100 klassieke minigames keren terug van de Nintendo 64- en Nintendo GameCube-games en meer!

Probeer een Superstar-verzameling minigames uit de hele Mario Party-serie. Of je nu munten spaart voor sterren in de bordspelmodus of oefent in vrij spel, er gaat niets boven de laatste te zijn die staat in Mushroom Mix-Up of Shy Guy Says. Alle minigames worden gespeeld met knoppen, zodat je de Joy-Con-controller kunt vasthouden of de Nintendo Switch Pro-controller of een Nintendo Switch Lite kunt gebruiken.

Feest met supersterren dichtbij of ver weg

Breng het feest altijd en overal met hetzelfde systeem, lokaal draadloos of online spelen. Wedstrijden met vrienden in bordspelmodus slaan elke beurt op, dus neem gerust een pauze en ga verder waar je was gebleven. Gebruik stickers om medespelers te prijzen of lastig te vallen terwijl je over het bord racet om sterren te verzamelen. Alle modi ondersteunen online multiplayer, zodat je met vrienden een paar minigames of een marathonwedstrijd van 30 beurten kunt spelen. Overwinning is net zo lief (en het stelen van sterren is net zo bevredigend) van overal ter wereld.

Release info - Mario Party Superstars


Release datum
29/10/2021

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZ82A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, dutch, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
party
Ad