Mario Party Superstars – Tug o’ War minigame bevat veiligheidswaarschuwing

Mario Party Superstars – Tug o’ War minigame bevat veiligheidswaarschuwing

Weet je nog de allereerste Mario Party die in 1998 voor de Nintendo 64 werd uitgebracht? Misschien herinner je je een bepaalde minigame die verschillende handblessures veroorzaakte bij vrienden en familie.

Dit kwam door de furieuze controlemethode om de C-stick zo snel mogelijk te laten draaien. Tug o ‘War keert terug in de komende Mario Party Superstars en Nintendo heeft ervoor gezorgd dat deze keer een veiligheidswaarschuwing is afgegeven. De in-game waarschuwing luidt; “Om irritatie van uw huid en/of schade aan de stuurknuppel te voorkomen, mag u deze niet met de palm van uw hand draaien.”

Beter veilig dan te laat

In maart 2000 kreeg Nintendo een behoorlijk aantal klachten over snijwonden en blaren als gevolg van de Tug o’ War. Dit resulteerde erin dat het bedrijf meer dan 80 miljoen USD betaalde om beschermende handschoenen te sturen als compensatie voor degenen die een exemplaar van Mario Party kochten. Nee, we maken geen grapje.

Het lijkt erop dat Nintendo sindsdien zijn lesje heeft geleerd en spelers nu duidelijk waarschuwt over hoe ze blessures op de juiste manier kunnen voorkomen.

Over Mario Party Superstars

Een supersterrencollectie van klassieke Nintendo 64-borden en meer!

Oproep aan alle supersterren! De Mario Party-serie is terug met 5 klassieke borden uit de Nintendo 64 Mario Party-spellen. Race om de meeste sterren te krijgen (en saboteer je tegenstanders) op boards zoals het geweldige Space Land of het spookachtige Horror Land!

Speel 100 klassieke minigames en meer in Mt. Minigames!

Probeer een supersterrenverzameling minigames uit de hele Mario Party-serie. Of je nu munten spaart voor sterren in de bordspelmodus of geniet van een van de 7 cursussen die zijn inbegrepen in Mt. Minigames, er gaat niets boven om de laatste te zijn die overeind blijft in Bumper Balls of het eerste team dat het uit de duisternis haalt in Dungeon Duo’s. Alle minigames worden gespeeld met knopbediening, zodat je de Joy-Con-controller kunt vasthouden of de Nintendo Switch Pro-controller of een Nintendo Switch Lite-systeem kunt gebruiken.

Feest met supersterren dichtbij of ver weg

Breng het feest altijd en overal met hetzelfde systeem**, lokaal draadloos** of online* spelen. Gebruik stickers om medespelers te prijzen of lastig te vallen terwijl je over het bord racet om sterren te verzamelen. Feest in je eigen tempo door een game te onderbreken en verder te gaan waar je was gebleven!

Alle modi ondersteunen online multiplayer, dus je kunt met vrienden een paar minigames spelen of een marathonwedstrijd van 30 beurten spelen. Overwinning is net zo lief (en het stelen van sterren is net zo bevredigend) van overal ter wereld.

Mario Party Superstars komt op 29 oktober naar Nintendo Switch.

Ad