Mario Party Superstars – versie 1.1.1 update

Mario Party Superstars – versie 1.1.1 update

De afgelopen vijf maanden was Mario Party Superstars beschikbaar op de Nintendo Switch. De game heeft sindsdien slechts één update ontvangen en de focus van die update was om een ​​fout op te lossen die ervoor zorgde dat de game crashte kort nadat deze werd gepubliceerd.

Nintendo heeft er daarentegen voor gekozen om nog een update uit te brengen. De game moet versie 1.1.1 hebben als je Mario Party Superstars upgradet. Bugfixes hebben de eerste prioriteit, net als in de laatste release.

Versie 1.1.1 update patch-notes

 • Online
  • Bij het onderzoeken van de minigamerangen in het Data House, kon het spel niet verder gaan vanwege een bug.
  • Een spelfunctie gewijzigd waarbij het drukken op de B-knop op het dorpsplein nadat je je bij spelers hebt aangesloten via het vriendenhuis, een sessie onmiddellijk beëindigt. Er verschijnt een melding waarin u wordt gevraagd of u de sessie wilt beëindigen.
 • Algemeen
  • Als je Ice-Rink Risk, Dizzy Dancing, Catch You Letter of Cheep Cheep Chase speelt, wordt de minigame niet beëindigd. Dit is nu opgelost.
  • Er is een probleem opgelost in de Stick and Spin-minigame waarbij de beweging van het spel langzamer werd naarmate de hoogste score hoger werd en het spel gedwongen werd te beëindigen.
  • Andere bugs zijn verholpen om de algehele game-ervaring te verbeteren.

Over Mario Party Superstars

Een legendarische selectie Nintendo 64-spellen.

Alle supersterren zijn uitgenodigd! De Mario Party-serie keert terug met vijf beroemde borden uit de Mario Party 64-spellen. Race om zoveel mogelijk sterren te verzamelen (terwijl je je tegenstanders saboteert) op borden zoals het heldere Space Land of het griezelige Horror Land! Onderbreek een game en begin precies waar je was gebleven om in je eigen tempo te feesten! In Mario Party kunnen de getijden plotseling veranderen, dus blijf alert, feestgangers. Alle modi zijn ook online* speelbaar!

In Mt. Minigames kun je 100 iconische minigames van Nintendo 64- en Nintendo GameCube-games spelen, evenals andere.

Probeer eens een met sterren bezaaid assortiment minigames uit de Mario Party-franchise. Er gaat niets boven de laatste te zijn die in Bumper Balls staat of het eerste team uit de duisternis in Dungeon Duos, of je nu geld spaart voor sterren in bordspelmodus of geniet van een van de 7 modi van Mt. Minigames. Alle minigames worden bestuurd met knoppen, dus je kunt de Joy-Con-controller of een Nintendo Switch Pro-controller of een Nintendo Switch Lite-systeem gebruiken om te spelen.