Mario + Rabbids Sparks of Hope – Bowser erbij is “een droom die uit komt”

Mario + Rabbids Sparks of Hope – Bowser erbij is “een droom die uit komt”

Als onderdeel van de Mario + Rabbids-serie heeft Ubisoft nu twee games met Mario erin gemaakt. Zou het team geïnteresseerd zijn om met een andere Nintendo-serie samen te werken?

In een recent interview werd deze vraag gesteld aan producer Xavier Manzanares. Manzanares zei dat de studio “veel dromen” heeft en aan “veel andere personages” dacht toen het in 2014 voor het eerst met Nintendo ging werken. Hij zei dat Bowser speelbaar is in Mario + Rabbids: Sparks of Hope “al een droom die voor ons uitkomt” in termen van wensen die uitkomen.

Manzanares over de opname van Bowser

“Het is grappig dat we allemaal zoveel dromen hebben. We begonnen in 2014 te dromen toen we aan Mario dachten. We houden ook van veel andere personages uit het Nintendo-universum, maar toen we besloten ons echt op Mario en de Rabbids en Mario en vrienden, dat werd de belangrijkste focus en richting. Toen, met Donkey Kong, was het een droom die uitkwam, want we keken naar de verhalen die we leuk vinden over Donkey Kong en ontdekten dat we het konden doen. Het toonde aan dat Nintendo sta open voor het nemen van beslissingen en praten over andere IP’s als het logisch was, als het logisch was voor het merk, het genre, enz.

Met Sparks of Hope voegen we Bowser toe, die al heel belangrijk voor ons is, en Rabbid Rosalina, een Rabbid-versie van hun personages, dus dit was onze belangrijkste focus. Omdat we de game nog niet hebben voltooid, concentreren we ons nu echt op dat deel. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat Bowser goed past bij de Rabbids, de crew en het team als geheel. Dat is al een droom die voor ons uitkomt; Bowser in het spel hebben is een groot probleem voor het team.

Over Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun andere vrienden mee op een reis door de melkweg om een ​​slechterik te stoppen en je Spark-vrienden te redden. Verken planeten over de hele melkweg en ontdek vreemde geheimen en spannende missies.

  • Kies drie helden uit een groep van negen verschillende om je droomteam te maken.
  • Dood alle nieuwe bazen en enkele oude vijanden in de hele melkweg.
  • Red de schattige Sparks overal in de melkweg. Ze hebben speciale vaardigheden die je zullen helpen in de strijd.
  • Gebruik de vaardigheden van je helden, maar wees slim als je op je vijanden afstormt, als team op je bondgenoten springt en je achter dekens verschuilt.

De Nintendo Switch-versie van Mario + Rabbids: Sparks of Hope komt uit op 20 oktober 2022.

Ad