Mario + Rabbids Sparks of Hope was oorspronkelijk grid-gebaseerd

Mario + Rabbids Sparks of Hope was oorspronkelijk grid-gebaseerd

Volgens Xavier Manzanares, de producent van Mario + Rabbids Sparks of Hope, bestond de oorspronkelijke lay-out van de game uit een raster dat leek op het raster dat te zien was in de game waarmee de serie begon. Ubisoft besloot een minder beperkende strategie te volgen voor het vervolg van de game. De spelers kregen meer controle over het spel, in plaats van beperkt te zijn tot een rooster.

In een eerdere editie van EDGE werd Manzanares geciteerd dat het rastersysteem in 2018 operationeel was. Uiteindelijk besloot de groep echter om het volgende seizoen enkele aanpassingen door te voeren.

Xavier Manzanares over de ontwikkeling van Mario + Rabbids Sparks of Hope

In 2018, the grid was still in place. Throughout the course of the whole year, we were giving presentations to Nintendo and Ubisoft, and the grid structure and the cursor both remained unchanged. But in March or April of 2019, we came to the conclusion that we should break that system. This was [in part] because we felt that we had enough trust from Nintendo to control the characters directly while they were engaged in combat, and that we could therefore do things that perhaps in the past would not have been possible. Therefore, this explains why we went there.

Director Davide Soliani said further that in order to perfect the new system, a large number of prototypes and iterations were required. In an interview with the publication, he said that the squad “failed numerous times.

Wat betreft het raster dat in de allereerste game was opgenomen, het lijkt erop dat het diende om het merk met zo’n succes te lanceren dat zelfs Nintendo tevreden was met de prestaties. Soliani meldde dat “Nintendo zei dat de cursor en het rastermechanisme praktisch ‘automatisch’ waren – ze formuleerden het zo.”

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ieders favoriete loodgieter, Rabbid Peach, en al hun andere vrienden zijn terug voor een gloednieuw kosmisch avontuur!

Om zijn boosaardige doelen uit te voeren en de kosmos in verwarring te brengen, zoekt het schimmige en kwaadaardige wezen dat bekend staat als Cursa naar energie om te consumeren. Het is de bedoeling om alle energie van de Sparks te consumeren, dit zijn vreemde wezens die worden gegenereerd door het samensmelten van Lumas en Rabbids, en het vernietigen van al degenen die proberen dit te stoppen. Het doet dit door de werelden te vervormen onder zijn corrumperende invloed. Mario en zijn metgezellen gaan op avontuur met de helden van de Rabbids, die hen meeneemt naar een verscheidenheid aan vreemde en onverwachte werelden. Hun doel is om de orde in de kosmos te herstellen en de Vonken te behouden.

Ga met ze mee op hun reis terwijl ze het opnemen tegen Cursa en haar dodelijke handlangers, terwijl ze ook een verscheidenheid aan werelden ontdekken die de thuisbasis zijn van bizarre mensen en hilarisch verborgen mysteries. Verberg en sla toe met sluwheid in een geavanceerd vechtsysteem dat turn-based strategie combineert met real-time actie. Wanneer dit onwaarschijnlijke team de krachten bundelt met de Sparks en hun enorme hoeveelheid energie, is alles denkbaar… ten goede OF ten kwade.

Het optimisme dat in de hele kosmos is uitgedoofd, kan alleen weer worden aangewakkerd door de meest buitengewone groep helden.

Kenmerken:

 • Een extravagant team in overvloed!
  • Ontdek Mario & the Rabbids Heroes en stel je perfecte team samen met drie Heroes uit een gevarieerde cast van negen personages, waaronder fanfavorieten zoals Rabbid Peach, Rabbid Mario, Princess Peach en Luigi, evenals enkele verrassende nieuwkomers.
  • li>

  • Maak gebruik van de unieke krachten die helden bezitten om zelfs de meest geduchte vijanden in de strijd te slim af te zijn.
 • Waar strategie en actie elkaar ontmoeten
  • Maak gebruik van de talenten van je helden in een revolutionair nieuw vechtsysteem dat turn-based strategie combineert met real-time actie.
  • Je moet de controle over je helden overnemen, zodat ze tegen je vijanden kunnen sprinten, teamleden op je teamgenoten kunnen springen, zich achter dekking kunnen verschuilen en anderszins het meeste uit je beurt kunnen halen.
  • Creëer gespecialiseerde rollen voor je helden op basis van de Sparks die je kiest. Maak gebruik van alle vreemde vaardigheden en uitrusting die tot je beschikking staan ​​om je eigen strategie te bedenken en ondanks de overweldigende kansen als overwinnaar uit de bus te komen.
 • Een spannende ervaring in de ruimte Uniek in elk opzicht
  • Om de orde in de kosmos te helpen herstellen, moet je met je ruimtevaartuig op een episch avontuur door de melkweg gaan.
  • Je moet elke planeet waar je doorheen gaat bevrijden van de verschrikkelijke kracht van Cursa. Ontdek vreemde verhalen door je in elk ervan te verdiepen en de interessante mensen te leren kennen die hen thuis noemen.
  • Neem het op tegen nieuwe bazen, bekende tegenstanders uit de Nintendo-wereld en uitmuntende Rabbids-vijanden op je intergalactische reis!
 • Zorg ervoor dat je de Sparks beschermt als je hun hulp en krachten nodig hebt!
  • Voordat Cursa ze in handen kan krijgen, moet je de vreemde vonken redden die zijn gemaakt toen Lumas en Rabbids zich bij hem voegden.
  • Krijg de overhand in gevechten door gebruik te maken van hun unieke vaardigheden en talenten, die kunnen variëren van het creëren van energiebarrières tot het neerslaan van vuur.
  • Elke vonk heeft een unieke reeks vaardigheden en een eigen manier van doen. Er zijn honderden Sparks verspreid over het heelal die je kunt vinden, opslaan en meenemen op je avontuur.

De Nintendo Switch heeft nu toegang tot de videogame Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Ad