Mario Strikers: Battle League gameplay

Mario Strikers: Battle League gameplay

Mario Strikers: Battle League Football wordt op 10 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het is als voetbal zonder de official en de reglementen. Dus zeker een hoop plezier.

video
play-rounded-fill

Over Mario Strikers: Battle League

In Mario Strikers: Battle League Football kunnen spelers kiezen uit beroemde Mushroom Kingdom-personages zoals Mario, Peach, Donkey Kong en Toad, en lokaal strijden met maximaal acht andere spelers of online. Een Team Tackle kan worden gebruikt om een ​​teamgenoot te helpen meer territorium te bestrijken, tegenstanders neer te halen of een Strike Orb te grijpen om een ​​Hyper Strike voor twee punten te ontketenen. Strike bevat geen fouten, dus je kunt de andere kant spijt krijgen dat ze ooit met jou noppen hebben gekruist!

Zelfs als er geen regelgeving is, is veiligheid van vitaal belang. Hoewel het spel eenvoudig te leren en te spelen is, kunnen spelers een diepere strategie gebruiken door opzichtige kleding te dragen die kan worden aangepast om de eigenschappen van hun karakters te versterken, die verschillen afhankelijk van het karakter, zoals hogere snelheid en schieten voor meer scorepotentieel, of verhoogde kracht tegenslagen te weerstaan. Elk personage heeft ook een eigen Striker-stijl om te ontdekken.

Zodra ze zijn uitgerust, kunnen spelers zich bij hun angstaanjagende vrienden voegen in de Strikers Club-modus die alleen online is. In deze modus kunnen spelers hun eigen team vormen met maximaal 20 spitsen of zich aansluiten bij een bestaande, en vervolgens strijden tegen andere clubs om punten te verdienen en elk seizoen hoger op de ranglijst te komen. Clubeigenaren kunnen het shirt van hun club personaliseren en na elke wedstrijd tokens verdienen die kunnen worden gebruikt om het clubstadion te personaliseren.