Mario Strikers: Battle League – gratis update – Daisy & Shy Guy

Mario Strikers: Battle League – gratis update – Daisy & Shy Guy

Het hele stadion laat een luid gebrul horen. Wanneer nieuwe spelers het veld op rennen, juicht het publiek. In deze ongelimiteerde sport hebben deze aanstormende spitsen veel te bewijzen, maar ze zijn klaar om het ruwe terrein te betreden met een paar gelikte bewegingen en de klus te klaren.

Verwelkom Daisy en Shy Guy bij de Nintendo Switch-game Mario Strikers: Battle League.

video
play-rounded-fill

Alle Mario Strikers: Battle League-spelers kunnen op 22 juli een gratis update downloaden. Deze update voegt Daisy en Shy Guy toe als speelbare personages, een nieuwe set uitrustingen met een ridderthema en het nieuwe Desert Ruin-stadion.

Mario Strikers – Details gratis update

  • Daisy – Daisy’s hoge techniek, vaardige passing en Flower Spiral Hyper Strike laten haar tegenstanders raden of ze in de aanval of in de verdediging staat.
  • Shy Guy – Shy Guy is overal goed in en staat altijd klaar om te spelen, ongeacht in welke positie hij zich bevindt. Ook is Shy Guy’s Propeller Dive Hyper Strike een krachtige zet.
  • Uitrusting met ridderthema: wanneer deze uitrusting wordt gedragen, worden de kracht en schietstatistieken beter, maar andere worden slechter.
  • Woestijnruïnestadion: ga vies worden in een nieuw stadion dat eruitziet als ruïnes in de woestijn. Je kunt niet alleen games spelen in het Desert Ruin-stadion, maar je kunt er ook je clubstadion van maken.

Probeer deze nieuwe functies uit en kijk welke geweldige acties je kunt bedenken om de bal in het doel te krijgen. Je kalmte en vertrouwen voor het doel zullen sportfans over het hele Paddenstoelenrijk en de wereld inspireren. In 2022 komen er nog twee gratis updates voor Mario Strikers: Battle League. Deze updates bevatten ook nieuwe personages, uitrusting en stadions.

Over Mario Strikers: Battle League Football

De nieuwste Mario Strikers-game komt naar de Nintendo Switch! Strike is een vijf-tegen-vijf-sport, vergelijkbaar met voetbal, die sterk gericht is op de aanval.

Dribbel en pas naar teamgenoten, en gebruik tackles, objecten en verpletterende speciale schoten om doelpunten te maken. Als je een bol op het veld tegenkomt, pak hem dan op en laad hem op terwijl je tegenstanders worden afgeleid om Hyper Strike te ontketenen, een zeldzaam schot waarmee je twee goals in één kunt maken!

Op één Nintendo Switch-apparaat kunnen maximaal acht mensen zich rond de tv verzamelen en samen naar het veld gaan. Je kunt ook je beste opvallende partner pakken en verbinding maken met maximaal drie andere consoles via lokale wifi of internet voor nog meer multiplayer-chaos.

Ad