Marvel Ultimate Alliance 3 – Kostuums zouden eerder moeten zijn uitgekomen?

Marvel Ultimate Alliance 3 – Kostuums zouden eerder moeten zijn uitgekomen?

De eerdere datamine-informatie van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, die details bevatte over de volgende partij gratis kostuums, zou feit kunnen blijken te zijn.

Het blijkt dat in de datamine genoemde kostuums (Miss Marvel, Miles Morales, Spider-Gwen & Venom) oorspronkelijk gepland waren om te lanceren met de update van 23 december. Bewijs hiervoor komt terug naar een verwijderde afbeelding die is opgenomen in een Marvel.com-artikel over de Rise of the Phoenix DLC-update.

Marvel deed een oepsie?

Zoals je kunt zien (in de bovenstaande afbeelding) pronkt het met alle vier datamined kostuums als onderdeel van de update van 23 december. Hoewel de afbeelding sindsdien uit het artikel is verwijderd, vermeldt het nog steeds Gwenom naast andere kostuums die het spel wel hebben gehaald;

Newly added costumes for a number of playable characters, including Punk Rock Storm, Old Man Logan Wolverine, classic Scarlet Witch, Gwenom, classic Blade, and more are now also available to MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order via the latest free update.

Als de vier datamined kostuums oorspronkelijk zouden worden opgenomen in de update van 23 december, zou dit tenminste verklaren waarom Gwenom als een baas in de Rise of the Phoenix DLC kan worden gevonden, hoewel het kostuum niet in het spel kan worden verkregen door spelers.

Verwijderd maar vermoedelijk op komst

Waarom de ontwikkelaars ervoor hebben gekozen om de vier kostuums uit de update te verwijderen, is onbekend.

Maar waarschijnlijk is het veilig om aan te nemen dat deze vier kostuums uiteindelijk beschikbaar komen voor spelers om te krijgen, gezien het feit dat ze nog steeds aanwezig zijn in de code van het spel.

Als je een fan bent van het Marvel-universum, dan moet het feit geweldig zijn dat er meer kostuums, personages, enz. beschikbaar komen in deze titel, maar zijn er nog dingen die je echt wilt zien gebeuren in deze titel?

Ad