Marvel’s Midnight Suns – Magik trailer

Marvel’s Midnight Suns – Magik trailer

2K en Firaxis beginnen de week met een blik op Magik in een nieuwe personagetrailer voor Marvel’s Midnight Suns. Ze is een sterke heks en de koningin van een helse plaats genaamd Limbo.

video
play-rounded-fill

Over Magik

Magik werd geboren op een afgelegen Sovjet-boerderij in Siberië. Haar vroege leven was normaal en er waren weinig tekenen dat ze een geweldige mutant, een krachtige tovenares en de koningin van een hel-dimensie genaamd Limbo zou worden. Ze keek op naar haar gemuteerde oudere broer, Colossus, en wenste dat ze net zulke krachten had als hij, zodat ze met hem naar Xavier’s School voor Hoogbegaafde Kinderen kon gaan.

Magik werd meegenomen door Mephisto, een onsterfelijke demonenheer, toen hij zes jaar oud was en in Limbo werd gestopt om zijn wapen te zijn. De sterke wil van Magik daarentegen kon niet worden gebroken. Haar mutante kracht kwam naar buiten, waardoor ze de mogelijkheid kreeg om te teleporteren en haar nog meer waard was dan haar ontvoerder had gedacht. Ze leerde van Mephisto en maakte uiteindelijk een wapen van haar eigen onstuitbare levenskracht. Ze raakte uiteindelijk van de demonenheer af door het Soulsword, teleportatie en haar slimheid te gebruiken. Daarna ging ze terug naar de aarde. De Midnight Suns moesten het tegen haar opnemen omdat ze bekend was met demonische krachten, van het bovennatuurlijke hield en een taaie krijger was geworden.

De Nintendo Switch krijgt Marvel’s Midnight Suns in 2023.