Meer details over Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Meer details over Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Hideki Kamiya, de toezichthoudende regisseur van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, heeft een verklaring afgegeven over de aankomende videogame. Begin deze maand hebben Nintendo en PlatinumGames de samenwerking tijdens The Game Awards aangekondigd.

Kamiya maakte de opmerking dat de game “iets extreem nieuws is voor PlatinumGames, geproduceerd door een team van jonge ambitieuze ontwikkelaars met slechts een paar veteranen om onderweg te helpen.” Terwijl Tomoko Nishii de leiding heeft over de art direction, is Abebe Tinari de regisseur.

Een ander belangrijk aspect van Kamiya’s boodschap is toen hij vermeldde dat Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is ontwikkeld “met de hoop dat fans van de serie tot nu toe zullen genieten van deze unieke kijk op hun favoriete badass-heldin, en ook zullen proberen om een onvergetelijke ervaring bezorgen aan spelers die misschien niet vertrouwd zijn met actiegames… of zelfs spelers die in de eerste plaats niet bekend zijn met de Bayonetta-serie!” Dit is een bijzonder interessant aspect van de boodschap van Kamiya omdat het aangeeft

Hideki Kamiya over Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Mijn naam is Hideki Kamiya, en ik ben de Chief Game Designer bij PlatinumGames en de Supervising Director van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mezelf aan iedereen voor te stellen. Wat een flinke portie informatie! Simpel gezegd, ik ben de toezichthoudende regisseur van de Bayonetta-serie. In mijn rol ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het beheren van de lore van de games en het schrijven van de scenario’s ervoor, onder andere.

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben dat Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon eindelijk aan het publiek is onthuld! Gezien het feit dat Bayonetta 3 onlangs was uitgebracht, denk ik dat veel van onze fans verrast waren door deze onverwachte onthulling. Bayonetta 3 was in zekere zin vers van de pers. Dit in gedachten houdend, ben ik er zeker van dat een ieder van jullie het feit heeft opgepikt dat de naam van de titel de term “Bayonetta” bevat. En velen van jullie moeten verbaasd zijn om Bayonetta te zien vertrekken van haar gebruikelijke wapenbeurs om een ​​bizar illusionair rijk binnen te gaan dat rechtstreeks uit een verhalenboek lijkt te komen!

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is iets extreem nieuws voor PlatinumGames. Het is ontwikkeld door een groep jonge en ambitieuze game-ontwikkelaars, met slechts een paar veteranen uit de industrie om hen daarbij te ondersteunen. Als eerste directeur van dit project staat Abebe Tinari aan het roer, terwijl Tomoko Nishii, in haar rol als Art Director, verantwoordelijk is voor het tot leven brengen van de kenmerkende esthetiek van de game.

Cereza, een jonge vrouw die bezig is met haar leertijd als heks, is de hoofdpersoon van het verhaal in Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Ja, je bent nauwkeurig. Het is beslist DAT Cereza. Eigendom van en beheerd door ons, Bayonetta (zij het in haar kinderjaren).

Ik heb het vermoeden dat het woord “Bayonetta” in de titel van het spel de harten van sommigen van jullie angst aanjaagt. Dit kan zijn omdat je niet bijzonder bedreven bent in hardcore actiegames, of het kan zijn dat je niet bekend bent met de Bayonetta-overlevering omdat je tot nu toe geen van de games in de Bayonetta-serie hebt gespeeld. Maak je geen zorgen! De gameplay in deze game is zeer uniek en anders dan al het andere dat tot nu toe in een Bayonetta-game is opgenomen. We hebben Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon gemaakt in de hoop dat fans van de serie tot nu toe deze frisse kijk op hun favoriete badass-heldin zullen waarderen, en we hebben het ook tot onze missie gemaakt om een ​​onvergetelijke ervaring te bieden aan spelers die misschien niet gewend zijn aan het spelen van actiegames… of zelfs spelers die nog nooit een game in de Bayonetta-serie hebben gespeeld!

Ik smeek je om je waakzaamheid te verslappen en dit spel met een schone lei en een open geest te benaderen terwijl je je stort in een avontuur dat zich afspeelt in de diepten van een mysterieus bos. Je krijgt de leiding over het vreemde en prachtige duo bestaande uit een jonge heks die wat aarzelend en onervaren is en een verdwaalde demon die ruig en tuimelend is. Ik smeek u dit te doen.

Je hebt die zin goed gelezen! Deze game heeft een extra personage dat als de hoofdrolspeler kan worden beschouwd. Zijn naam is Cheshire, en hij is een demon die zijn weg heeft gevonden naar het rijk van de mens. In een wildernis die vol gevaar zit, is de pure kracht van dit monster zeer noodzakelijk om te overleven. Om verder te komen in het spel, moeten spelers de magische talenten van Cereza combineren met de woeste kracht van Cheshire. Ik weet zeker dat je een geweldige tijd zult hebben om je klauwen in de actie te graven, aangezien de manier waarop je met deze twee omgaat echt een unieke ervaring is.

Het verhaal concentreert zich op het proces van twee jonge, beïnvloedbare personages die volwassen worden en in het reine komen met wie ze zijn. Je hebt de mogelijkheid om je jeugd opnieuw te beleven met Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Terwijl je door de pagina’s van dit charmante prentenboek bladert, zie je misschien uit de eerste hand waar de reis van Cereza en Cheshire hen naartoe leidt.

Abebe Tinari over Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Ik wil mezelf even voorstellen; mijn naam is Abebe Tinari. De videogame Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is geregisseerd door ondergetekende. Na het zo lang geheim te hebben gehouden, is het erg opluchtend om eindelijk de titel in het openbaar aan te kondigen. Sinds ik de reacties van iedereen op onze eerste trailer online ben gaan lezen, kan ik niet stoppen met grijnzen, en ik denk niet dat het snel zal stoppen.

Toen ik op de middelbare school zat, speelde ik de eerste Bayonetta-game. Om je de waarheid te zeggen, het was in de eerste plaats een van de spellen die me aan het denken zette om naar Japan te verhuizen. Een aantal jaren later, toen ik op de markt was voor een baan na mijn afstuderen aan de universiteit, was de ontwikkeling van Bayonetta 2 net begonnen, wat me ertoe bracht mijn cv in te dienen bij PlatinumGames. Toen de ontwikkeling van de derde game begon, stond ik te popelen om bij het project betrokken te zijn en mijn vaardigheden als game-ontwerper bij te dragen. Aan de andere kant hebben Kamiya en Inaba nog een verrassing voor je in petto.

Ze hadden in het geheim gewerkt aan een spin-off die een andere kant van Bayonetta zou uitbeelden, toen ze nog geen wapens had, toen ze geen helse demonen onder haar controle had, en toen ze niet eens haar kenmerkende branie. Toen ik bedacht dat deze beperkingen aanleiding zouden kunnen geven tot geheel nieuwe soorten gameplay, besefte ik meteen dat ik betrokken moest zijn. Ik diende een voorstel voor de game in en na een paar ietwat zenuwslopende presentaties kreeg ik de functie van regisseur aangeboden.

Ik zag Cereza tussen het onschuldige kleine meisje dat in de eerste game werd getoond en Bayonetta, de angstaanjagende heks waarvan we allemaal weten dat ze die uiteindelijk zal worden. Wat waren enkele van de gedachten die door haar hoofd gingen toen ze aanvankelijk probeerde een demon op te roepen? Ze moet de spreuk hebben geleerd om dat vreselijke beest te beheersen, maar het is onmogelijk dat de demon rustig toekijkt terwijl een pipsqueak het beveelt als een nukkig kind! Hoe zou Cereza zich in de loop van de tijd ontwikkelen terwijl ze haar eerste stappen begon te zetten om een ​​volwaardige heks te worden?

Het scenario dat Kamiya presenteerde gaf antwoord op de gestelde vragen. Dit is het verhaal van Cereza’s eerste excursie in de wereld van hekserij, die ze ondernam met Cheshire, de eerste demon die ze ooit toverde. Als regisseur van de game was het mijn verantwoordelijkheid om het ontwikkelingsteam te helpen elk element van het verhaal en de omgeving tot leven te brengen. Bovendien was het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elke actie die spelers met hun vingers uitvoeren, in harmonie is met de verhalende beats.

Cereza and the Lost Demon is in veel opzichten anders dan elk ander spel dat PlatinumGames in het verleden heeft geproduceerd, inclusief alle andere inzendingen in de serie. Deze keer, in plaats van ons te concentreren op het creëren van adembenemend Hollywood-achtig spektakel en non-stop finaleactie, is ons primaire doel om een ​​persoonlijk verhaal over te brengen dat zich afspeelt in een setting die is geïnspireerd door de delicate lijnen en pastelkleuren van een geïllustreerde film. verhalenboek. Soms stil. Soms donker… Terwijl de speler (hopelijk) Cereza en Cheshire naar het einde van hun reis leidt, wil ik dat ze geleidelijk gevoelens van gehechtheid aan beide karakters ontwikkelen.

Er staat geen leeftijdsgrens op een goed sprookje en de verhalen die je ouders je vertelden toen je klein was, kunnen je de rest van je leven bijblijven. We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon ook een ervaring is die je nooit zult vergeten. Ik hoop echt dat je een kijkje neemt en de betovering ervaart die daar op je wacht…

Op 17 maart 2023 wordt Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon uitgebracht op het Nintendo Switch-platform.

Ad