Mega Man Battle Network Legacy Collection komt April 14, 2023

Mega Man Battle Network Legacy Collection komt April 14, 2023

Begin dit jaar maakte Capcom de formele aankondiging dat ze de Mega Man Battle Network Legacy Collection gaan uitbrengen. Dit is een compilatie van 10 games uit de Mega Man Battle Network-serie die verschillende aanvullende content bevat. Nu, hier is een bijgewerkte blik op waar de fans naar uit kunnen kijken!

Er is een nieuwe officiële trailer voor de game gepubliceerd door Capcom of America, waarin de releasedatum van de game wordt onthuld op 14 april 2023. Daarnaast geeft de video ons een in- bekijk de online componenten van de set grondig, zoals de mogelijkheid om rechtstreekse gevechten met andere spelers aan te gaan en zelfs chips, stijlen en programma’s uit te wisselen!

video
play-rounded-fill

Over Mega Man Battle Network Legacy Collection

Op 14 april 2023 kunnen spelers de Mega Man Battle Network Legacy Collection kopen. Pre-orders beginnen op 13 december 2022.

Er zijn tien verschillende Battle Network-spellen opgenomen in de Mega Man Battle Network Legacy Collection.

Doe mee met Lan en MegaMan in hun gevechten om hun unieke vechtsysteem te ervaren, dat elementen van zowel actie als kaartspellen combineert.

EXE terwijl ze samenwerken om de kwaadaardige machten te verslaan die een gevaar vormen voor de internetmaatschappij! Ontketen sterke Battle Chips in het heetst van de strijd, bouw nieuwe banden om unieke nieuwe kenmerken te verwerven en ontketen vervolgens je kracht in het heetst van de strijd om virussen te elimineren.

Bereid je voor op het betreden van de cyberwereld met Mega Man Battle Network Legacy Collection, met een muziekspeler met meer dan 180 nummers, een galerij met meer dan 1.000 afbeeldingen, een optioneel filter met hoge resolutie en een 3D-weergave van Mega Man die zal u helpen bij het navigeren door de titelselectie- en galerijschermen.