Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 1


Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 1

Het Battle Network is terug! Maak je klaar om in het net te duiken om het op te nemen tegen dodelijke vijandelijke programma’s in opwindende rastergebaseerde gevechten, en zoek op het net naar zeldzame en krachtige BattleChips om het ultieme dek van speciale bewegingen te bouwen!

De beroemde Mega Man Battle Network-serie, die is uitgebreid naar anime en strips, komt naar moderne consoles in de Mega Man Battle Network Legacy Collection. Volume 1 bevat vier actievolle games van Mega Man Battle Network tot beide versies van Mega Man Battle Network 3!

In 200X heeft de snelle vooruitgang van internettechnologie het ‘netwerktijdperk’ gecreëerd. Mensen zijn gaan genieten van de voordelen van netwerktechnologie via draagbare verkenningsapparatuur genaamd “PET” en persoonlijkheidssimulatieprogramma’s genaamd NetNavi. Naarmate de netwerkwereld zich uitbreidt en het leven gemakkelijker wordt, neemt de netwerkcriminaliteit echter toe. Hoofdpersoon Lan Hikari en zijn NetNavi, MegaMan.EXE, bundelen hun krachten om deze incidenten het hoofd te bieden.

Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 1 omvat:

  • Mega Man Battle Network
  • Mega Man Battle Network 2
  • Mega Man Battle Network 3 Blauw
  • Mega Man Battle Network 3 Wit

Extra functies

Hoge resolutie filters

Deze collectie bevat optionele filters met hoge resolutie waarmee spelers kunnen genieten van vloeiendere beelden met minder pixels. Spelers kunnen de filters op elk moment in- of uitschakelen als ze liever willen genieten van de originele beelden van de Battle Network-games.

Kunstgalerij

In deze robuuste galerij kunnen spelers officiële kunst en illustraties van de originele releases bekijken, evenals ruwe ontwerpen, karakterschetsen en andere zeldzame items. Het bevat ook een gedeelte ‘Mystery Data’ met exclusieve illustraties van evenementen en gelicentieerde goederen.

Muziekspeler

Geniet van tracks uit de tien Battle Network-games met deze functie! Zet je favoriete nummers op repeat of speel de muziek op de achtergrond terwijl je door de kunstgalerij bladert.

De games in deze collectie zijn alleen speelbaar in het Engels, Japans en Vereenvoudigd/Traditioneel Chinees.

Ad

Release info - Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 1


Release datum
2023-12-31 00:00:00

Uitgever
CAPCOM

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7_provisional

NS Online support

Game code
HACPA6AJA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Genres
action, strategy