Meg’s Monster – Launch trailer

Meg’s Monster – Launch trailer

Na de recente release van Meg’s Monster op de Nintendo Switch heeft Odencat een lanceringsvideo voor de game voorbereid. Het avontuurlijke rollenspel wordt in zijn geheel getoond in de video.</p

video
play-rounded-fill

Over Meg’s Monster

Een van deze monsters, een enorme boeman genaamd Roy, heeft absoluut geen zin om mensen te verteren. Maar op een dag komen hij en zijn beste vriend Golan een klein meisje tegen, Meg genaamd, dat verdwaald is, en ze vinden iets heel angstaanjagends: op het moment dat ze begint te snikken van nood, spoelt er een bloedrode kleur over de lucht en de grond zelf begint te trillen en te trillen.

Dat klopt: de tranen van dit kleine kind hebben de potentie om het einde van de wereld in te luiden, en de enige manier waarop ze dit kunnen voorkomen, is door de moeder van het kind te helpen haar te lokaliseren en terug naar huis te brengen. veiligheid.

Meg’s Monster is een snelle, verhalende JRPG met een aanzienlijke plotverrassing. De spelers nemen de controle over Roy, die het spel begint met 99.999 hitpoints en bijna onmogelijk te verwonden is; niettemin is de werkelijke zorg dat Meg veilig blijft, aangezien het spel voor iedereen onmiddellijk voorbij is als ze begint te snikken. De spelers krijgen de taak om Meg te verdedigen en haar favoriete speelgoed te gebruiken om haar kalm te houden, terwijl ze ook de unieke mechanica en minigames beheersen die in elk gevecht zijn ingebakken.

Tijdens hun gezamenlijke reis zullen Roy en Meg een grote cast van excentrieke en slimme personages tegenkomen, die allemaal nauwgezet zijn nagebootst in Odencats kenmerkende stijl van briljante pixelart, waardoor zelfs angstaanjagende wezens eruit zien als vertederend. Er valt hier veel spanning en mysterie te ontdekken, en door deel te nemen aan de vele optionele subevenementen kan men zelfs bevriend raken met vijanden die ze eerder hadden overwonnen.

Wat begint als een vrij rechttoe rechtaan en innemend verhaal over twee mensen die nooit zouden verwachten vrienden te worden, ontwikkelt zich geleidelijk tot iets veel belangrijkers naarmate Roy en Meg de geheimen beginnen te ontrafelen die zowel de onderwereld als zichzelf omringen. Het eindresultaat is een emotionele reis die, net als een goed geschreven roman, nog vele jaren in je geheugen gegrift zal blijven.

Meg’s Monster is momenteel beschikbaar als digitale download in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.

Ad