Metal Slug Tactics aangekondigd

Metal Slug Tactics aangekondigd

Ontwikkelaar Dotemu brengt een nieuwe arcadeklassieker nieuw leven in, op een nieuwe en innovatieve manier in de toekomst, toen ze Metal Slug Tactics aankondigden – een nieuwe strategie-RPG.

Metal Slug Tactics ziet Metal Slug-personages Marco, Eri, Fio en Tarma vechten tegen tegenstanders op grid-based maps.

Spelers kunnen in de loop van de tijd verschillende wapens en upgrades ontgrendelen om de kracht van hun team te vergroten, en zelfs versterkingen in te roepen, zoals luchtaanvallen om de strijd op te schalen!

video
play-rounded-fill

Over Metal Slug-tactieken

METAL SLUG is terug met een gloednieuwe inzending in het METAL SLUG-universum. Ontdek een nieuwe kant van de emblematische run’n’gun en spring in een dynamische tactische RPG met roguelike-elementen! Superleuk en luchtig, Metal Slug Tactics neemt wat METAL SLUG zo speciaal en uniek maakt en brengt het naar het tactische genre!

TACTISCHE RPG MET ROGUELACHTIGE ELEMENTEN

Ervaar de iconische dynamische gevechten van de METAL SLUG-serie met een geheel nieuw perspectief. Bouw je adrenaline-balk op om superaanvallen te ontgrendelen en gebruik ze verstandig. Doe na elk gevecht waardevolle oorlogservaring op en ontgrendel wapens of bonusvoordelen om de vuurkracht van je team te verbeteren.

SOLDATEN! MONTEREN!

Kies tussen iconische wapenbroeders om het perfecte team te creëren om de oorlog te stoppen. Lanceer gelijktijdige aanvallen op uw doelen met de synchronisatie. monteur om heel veel schade aan de vijanden aan te richten! Vergeet niet om versterking in te roepen als je team niet genoeg is! Ze zullen zware artillerie sturen om je te ondersteunen: de METAL SLUG, luchtaanvallen, noem maar op, je snapt het!

VECHT UW WEG NAAR DE OVERWINNING

Het beëindigen van de oorlog zal niet gemakkelijk zijn. Er wachten veel uitdagingen, bereid je voor om keer op keer te sterven, maar geef nooit op!

Speel en herhaal je favoriete missies zo vaak als je wilt! Gebruik de vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens elk gevecht dat je tot nu toe hebt gewonnen om je vijanden te verslaan!

VERHAAL

Donald Morden is terug! Na een lange tijd verborgen te zijn geweest in een land dat tegen de Wereldregering was, pleegde hij geduldig een staatsgreep en is hij eindelijk klaar om wraak te nemen op de wereld met het leger dat hij door de jaren heen heeft verzameld. De Slechtvalken zullen er alles aan moeten doen om door de vijandelijke linies te komen en Morden neer te halen voordat we verder in de oorlog komen!

Metal Slug Tactics komt naar Nintendo Switch?

Hoewel de game momenteel alleen voor een pc-release staat, zijn de meeste games van Dotemu, zoals Streets of Rage 4 en Windjammers, ook op de Nintendo Switch verschenen, met hun aankomende project Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ook gepland voor Nintendo Switch.