Metroid Dread – De bestverkochte 2D Metroid-game ooit in het VK

Metroid Dread – De bestverkochte 2D Metroid-game ooit in het VK

De president van GameIndustry.biz, Christopher Dring, heeft nieuwe informatie vrijgegeven over het verkoopsucces van Metroid Dread in het Verenigd Koninkrijk.

Metroid Dread is nu de bestverkochte 2D Metroid-game aller tijden in het Verenigd Koninkrijk, en de op twee na bestverkochte Metroid-game in de hele regio, na Metroid Prime en Prime 3. Deze gegevens zijn echter exclusief digitale verkoop. , wat Dring ertoe bracht te geloven dat als digitale verkoop zou worden opgenomen, dit al de bestverkochte Metroid-game in de regio zou zijn.

Natuurlijk, gezien de recente problemen van de Metroid-franchise met winstgevendheid, is dit een enorme prestatie voor Mercurysteam en Nintendo. Hopelijk kunnen Metroid Prime 4 en alle andere Metroid-games die achter de schermen in ontwikkeling zijn, dit tempo vasthouden.

Over Metroid Dread

Neem het op tegen de onverzettelijke E.M.M.I. robots

In Metroid Dread voor Nintendo Switch sluit je je aan bij premiejager Samus Aran terwijl ze een verschrikkelijk buitenaards land ontvlucht dat wordt gekweld door een mechanische dreiging.

Na de gebeurtenissen van Metroid Fusion reist Samus naar de planeet ZDR om een ​​mysterieus signaal te onderzoeken dat aan de Galactische Federatie is geleverd. Gewelddadige buitenaardse levensvormen en angstaanjagende mechanische bedreigingen hebben de verre wereld overgenomen. Samus is wendbaarder en vaardiger dan ooit, maar zal ze in staat zijn om de onmenselijke dreiging die op de loer ligt in de diepten van ZDR te verslaan?

Ad