Metroid Prime Remastered – Accolades Trailer

Metroid Prime Remastered – Accolades Trailer

Benieuwd wat recensenten vinden van de onlangs uitgebrachte Metroid Prime Remastered on Switch? Hier is een kijkje! De veelgeprezen first-person shooter heeft zeer goede beoordelingsscores en lof ontvangen van verschillende mediasites, die allemaal zijn opgenomen in een nieuwe trailer van de game die zojuist door Nintendo is verspreid.

video
play-rounded-fill

Over Metroid Prime Remastered

Bereid u voor op een onvergetelijke reis.

Samus Aran, een premiejager die rond de melkweg opereert, wordt gewaarschuwd voor de aanwezigheid van een beschadigd fregat in een baan om de planeet Tallon IV door de uitzending van een noodoproep. Tijdens verder onderzoek werd ontdekt dat het schip echt een Space Pirate-onderzoeksschip was waar gruwelijke genetische experimenten met het onbekende medicijn Phazon werden uitgevoerd. Daar heeft Samus een confrontatie met haar aartsvijand Meta Ridley, die ze helemaal naar de oppervlakte van Tallon IV achtervolgt. Het is geheel aan haar om de schimmige mysteries van de planeet te bestuderen, de onderling verbonden gebieden te ontdekken en een einde te maken aan het gevaar dat Phazon vormt voor de kosmos als geheel.

Dit first-person avontuur, dat veel positieve feedback heeft gekregen, is nu beschikbaar met onder meer verbeterde graphics, muziek en besturingssystemen.

Kenmerken:

Gereedschap van de jager

Samus Aran, een angstaanjagende premiejager die is doordrenkt met Chozo-DNA en is opgeleid als krijger, reist door de melkweg op zoek naar gezochte criminelen. Tijdens deze expeditie is Samus uitgerust met een aantal door Chozo gemaakte wapens en vaardigheden, die ze allemaal tot haar beschikking heeft.

Krachtpak:

Een geavanceerd Chozo-exoskelet ontworpen voor gebruik door Samus Aran. Het Power Suit biedt levensondersteunende functies en is effectief geïsoleerd tegen aanvallen. Het modulaire ontwerp van het Power Suit maakt de installatie van geweren, vizieren, temperatuurbestendigheid en andere uitrusting naar behoefte mogelijk.

Vizieren zijn vaardigheden die synoniem zijn geworden met de Metroid Prime-serie. Samus kan de aanpasbare gebruikersinterfaces van het Power Suit gebruiken om de omgeving om haar heen beter te begrijpen en ermee om te gaan. De Scan Visor stelt Samus in staat om items en tegenstanders uit een verzamelde database te analyseren. Samus kan haar omgeving op nieuwe manieren observeren dankzij upgrades zoals het thermische vizier en het röntgenvizier.

Het armkanon is het primaire wapen van Samus en gebruikt haar bio-energie om een ​​straal te creëren die snel kan worden ontladen of kan worden opgebouwd om meer kracht te leveren. Upgrades zoals exploderende raketten, de geëlektrificeerde Wave Beam en andere kunnen haar bewapening op kritieke manieren verbeteren. Er zijn veel deuren die alleen kunnen worden geopend door bepaalde Arm Cannon-vaardigheden te gebruiken.

Morph Ball

Samus kan veranderen in een Morph Ball-vorm – ongeveer een meter in doorsnee – om door kleine gangen en andere moeilijk bereikbare gebieden te rollen. Net als de Power Suit is de Morph Ball modulair. Er zijn een aantal verbeteringen, zoals de Bomb-aanval en de Boost Ball-beweging, die kunnen worden geïmplementeerd om de prestaties te verbeteren.

Ontdek in spookachtige eenzame opsluiting

Ontdek de snode experimenten van de Space Pirates terwijl je door de vele biomen van de planeet Tallon IV reist en ontdek kennis over het gevaarlijke materiaal dat ervoor zorgde dat de wereld in puin lag.

Landschap dat je de adem beneemt: deze buitenaardse planeet herbergt een verscheidenheid aan ontzagwekkende desolate landschappen en labyrinten, waarvan sommige de serene sereniteit van de witte Phendrana Drifts en de gesmolten geisers van de Magmoor Caverns bevatten.< /p>

Onderzoek je directe omgeving: terwijl je op avontuur gaat, kun je met het vizier dat bij het Power Suit wordt geleverd mogelijk communiceren met machines en nuttige feiten ontdekken over het duistere verleden van Tallon IV. Bij het scannen van gevechten kan een tegenstander helpen hun zwakke plekken bloot te leggen.

De onderlinge verbindingen van de wereld: terwijl je krachten ontwikkelt, keer je terug naar regio’s om nieuwe paden en mysteries te vinden die liggen in een prachtige maar angstaanjagende verbonden omgeving.

Speciaal herwerkt voor de Nintendo Switch

De first-person reis die Samus Aran begint, ziet meer succes als gevolg van recente verbeteringen.

Verbeterde graphics en geluid: beleef het aloude first-person-avontuur in een fris nieuw licht met high-definition graphics en audio die zijn bijgewerkt met behoud van het vintage gevoel.

Besturing die zowel nieuw als vertrouwd is: geniet voor het eerst van Tallon IV met eigentijdse dual-analoge besturing, evenals nostalgische configuraties geïnspireerd op de originele Metroid Prime-game voor het Nintendo GameCube™-systeem en de Metroid Prime: Trilogy-games voor het Nintendo Wii™-systeem.

Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden beschikbaar: de moeilijkheidsgraad Casual minimaliseert de hoeveelheid schade die Samus oploopt in de strijd, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over vechten en je kunt concentreren op verkenning.

Bonusinhoud: ontgrendel kunst die is gegenereerd tijdens de productie van de originele game, evenals deze remaster, een muziekgalerij en een galerij met 3D-personages.

Ad