Metroid Prime Remastered digitaal uitgebracht, fysieke release 22 februari

Metroid Prime Remastered digitaal uitgebracht, fysieke release 22 februari

Tijdens de Nintendo Direct-presentatie werd een remaster aangekondigd van een game die Metroid-fans al jaren spelen en waar ze dol op zijn. Deze game was het onderwerp van een langlopend gerucht. Er wordt gewerkt aan een remaster van Metroid Prime, met toevoegingen zoals gyrobediening en nog veel meer.

Later zal de digitale editie van Metroid Prime Remastered te koop worden aangeboden. Op 22 februari komt er een fysieke release beschikbaar.

video
play-rounded-fill

Over Metroid Prime Remastered

Bereid u voor op een onvergetelijke reis.

Samus Aran, een premiejager die rond de melkweg opereert, wordt gewaarschuwd voor de aanwezigheid van een beschadigd fregat in een baan om de planeet Tallon IV door de uitzending van een noodoproep. Na verder onderzoek werd ontdekt dat het schip echt een Space Pirate-onderzoeksschip was waar gruwelijke genetische experimenten met het onbekende medicijn Phazon werden uitgevoerd. Daar heeft Samus een confrontatie met haar aartsvijand Meta Ridley, die ze helemaal naar de oppervlakte van Tallon IV achtervolgt. Het is geheel aan haar om de schimmige mysteries van de planeet te bestuderen, de onderling verbonden gebieden te ontdekken en een einde te maken aan het gevaar dat Phazon vormt voor de kosmos als geheel.

Dit first-person avontuur, dat veel positieve feedback heeft gekregen, is nu beschikbaar met onder meer verbeterde graphics, muziek en besturingssystemen.

Uitrusting voor een jager

Samus Aran, een angstaanjagende premiejager die is doordrenkt met Chozo-DNA en is opgeleid als krijger, reist door de melkweg op zoek naar gezochte criminelen.

Tijdens deze expeditie is Samus uitgerust met een aantal door Chozo gemaakte wapens en vaardigheden, die ze allemaal tot haar beschikking heeft.

Krachtpak

De Power Suit is een geavanceerd Chozo-exoskelet dat is aangepast voor gebruik door Samus Aran. Het heeft levensondersteunende mogelijkheden en is een effectieve barrière tegen aanvallen. Omdat het modulair is opgebouwd, kunnen er naar behoefte extra componenten aan het Power Suit worden toegevoegd, zoals temperatuurbestendigheid, vizieren en wapens.

Samus Aran kan de omgeving om haar heen beoordelen en ermee communiceren met behulp van de verschillende gebruikersinterfaces van de Power Suit, die bekend staan ​​als Visors. Deze vaardigheden zijn kenmerkende krachten van de Metroid Prime-serie. Samus kan een verzamelde database doorzoeken om meer te weten te komen over dingen en vijanden met behulp van de Scan Visor. Samus kan haar omgeving op nieuwe manieren observeren dankzij upgrades zoals het thermische vizier en het röntgenvizier.

Laad het kanon op

De primaire aanvalsmethode van Samus is het omzetten van haar bio-energie in een straal die snel kan worden ontladen of kan worden opgeladen om een ​​krachtigere slag te produceren. Het is mogelijk dat haar bewapening aanzienlijk wordt uitgebreid met behulp van upgrades zoals geëlektrificeerde golfstralen, explosieve raketten en andere. Er zijn veel deuren die alleen kunnen worden geopend door bepaalde Arm Cannon-vaardigheden te gebruiken.

Morph Ball Samus kan veranderen in een Morph Ball, die een diameter heeft van ongeveer een meter, waardoor ze door krappe ruimtes en andere moeilijk bereikbare locaties kan rollen. De Morph Ball kan, net als de Power Suit, op verschillende manieren worden aangepast. Er zijn een aantal verbeteringen, zoals de Bomb-aanval en de Boost Ball-beweging, die kunnen worden geïmplementeerd om de prestaties te verbeteren.

Ontdek in spookachtige eenzame opsluiting

Ontdek de snode experimenten van de Space Pirates terwijl je door de vele biomen van de planeet Tallon IV reist en ontdek kennis over het gevaarlijke materiaal dat ervoor zorgde dat de wereld in puin lag.

Speciaal herwerkt voor de Nintendo Switch

De first-person reis die Samus Aran begint, ziet meer succes als gevolg van recente verbeteringen.

Geluid en beeld die zijn bijgewerkt

Ervaar het tijdloze first-person-avontuur in een geheel nieuw licht met high-definition beelden en muziek die zijn bijgewerkt met behoud van het vintage gevoel.

Controles die zowel nieuw als traditioneel zijn

Ervaar Tallon IV voor het eerst met moderne dual-analoge besturing en nostalgische configuraties die zijn geïnspireerd op de eerste Metroid Prime-game, die werd uitgebracht voor het Nintendo GameCubeTM-systeem, en de Metroid Prime: Trilogy-titels, die werden uitgebracht voor het Nintendo WiiTM-systeem.

Opties variëren sterk in moeilijkheidsgraad

Als je speelt op de moeilijkheidsgraad Casual, zal Samus minder schade oplopen tijdens gevechten, waardoor je meer aandacht kunt besteden aan verkennen in plaats van vechten.

Bonusmateriaal

Ontgrendel artwork dat is geproduceerd tijdens de productie van zowel de originele game als de remaster, evenals een Soundtrack Gallery en een 3D Character Gallery.