Metroid Prime Remastered graphics vergeleken

Metroid Prime Remastered graphics vergeleken

We hebben nu toegang tot een nieuwe vergelijkingsvideo voor Metroid Prime Remastered, met dank aan GameSpot. In deze video neemt de Nintendo Switch-versie van de game het op tegen de Nintendo GameCube-versie van de game.

video
play-rounded-fill

Grafische vergelijking

Het is overduidelijk dat Retro Studios veel moeite heeft gestoken in de ontwikkeling van Metroid Prime Remastered. Naast een hogere resolutie zijn alle items geüpdatet en is de verlichting verbeterd.

Samus Aran, een intergalactische premiejager, is degene die een beschadigd fregat ontdekt dat in een baan om de planeet Tallon IV draait en er een noodoproep van krijgt. Na verder onderzoek werd ontdekt dat het schip echt een Space Pirate-onderzoeksschip was waar gruwelijke genetische experimenten met het onbekende medicijn Phazon werden uitgevoerd. Daar heeft Samus een confrontatie met haar aartsvijand Meta Ridley, die ze helemaal naar de oppervlakte van Tallon IV achtervolgt. Het is geheel aan haar om de schimmige mysteries van de planeet te bestuderen, de onderling verbonden gebieden te ontdekken en een einde te maken aan het gevaar dat Phazon vormt voor de kosmos als geheel.

Dit first-person avontuur, dat veel positieve feedback heeft gekregen, is nu beschikbaar met onder meer verbeterde graphics, muziek en besturingssystemen.

In de Nintendo Switch eShop kun je nu Metroid Prime Remastered kopen. Daarna, op 22 februari 2023, komt de fysieke editie beschikbaar.