MiHoYo – Genshin Impact nog steeds in de maak

MiHoYo – Genshin Impact nog steeds in de maak

MiHoYo, de uitgever en ontwikkelaar van Genshin Impact, zei al vroeg in de ontwikkeling van de game dat hun open-world gacha-game uiteindelijk zijn weg naar de Nintendo Switch zal vinden.

In de jaren na de eerste release van de game in 2020 heeft het bedrijf echter geen nieuwe informatie verstrekt over wanneer deze geruchte Switch-poort zal worden gepubliceerd, wat velen ertoe bracht te speculeren dat deze was geschrapt of verlaten.

Echter, Gonintendo nam onlangs contact op met MiHoYo om te informeren naar de voortgang van de conversie van Genshin Impact’s Switch, en ontving een reactie van een PR-specialist waarin stond dat de Switch-versie “nog in productie” is.

Xin Yang, Global Public Relations Specialist bij miHoYo: De Switch-versie is nog in ontwikkeling en we zullen gaandeweg meer details verstrekken.

Ondanks deze belofte, raden we lezers aan voorzichtig enthousiast te zijn over de Genshin Impact Nintendo Switch-poort totdat we een meer publieke verklaring horen over wanneer deze zal worden gepubliceerd.

Over Genshin-impact

Stap binnen in Teyvat, een enorm rijk vol leven en elementaire kracht.

Jij en je broer of zus kwamen van een andere planeet. Je bent gescheiden door een onbekende godheid, beroofd van je capaciteiten en in een diepe slaap gebracht. Je bent nu ontwaakt in een wereld die drastisch verschilt van de wereld waarin je kwam.

Zo begint je avontuur boven Teyvat op zoek naar antwoorden van The Seven – de elementaire goden. Bereid je voor om elke centimeter van deze prachtige planeet te verkennen, bundel je krachten met een gevarieerde groep mensen en ontdek de talloze geheimen van Teyvat…

GROTE OPEN WERELD

Beklim elke piek, zwem in een rivier en glijd over de planeet beneden, terwijl je geniet van de adembenemende bezienswaardigheden onderweg. En wie weet wat je zou kunnen vinden als je pauzeert om een ​​zwervende Seelie of raar mechanisme te inspecteren?

ELEMENTEEL GEVECHTSSYSTEEM

Gebruik de zeven elementen om elementaire reacties te veroorzaken. Anemo, Electro, Hydro, Pyro, Cryo, Dendro en Geo werken op verschillende manieren met elkaar samen, die Vision-gebruikers in hun voordeel kunnen gebruiken.

Gebruik je Pyro om Hydro te verdampen, Electro om het elektrisch op te laden of Cryo om het te bevriezen? Je beheersing van de elementen biedt je een voordeel in oorlog en verkenning.

PRACHTIGE BEELDEN

Met een prachtige grafische stijl, realtime weergave en goed gemaakte karakteranimaties kun je je ogen richten op de omgeving om je heen voor een echt meeslepende visuele ervaring. Natuurlijke veranderingen in verlichting en weer brengen elk kenmerk van onze planeet tot leven.

SOUNDTRACK OM TE SLAPEN

Laat je verleiden door de prachtige melodieën van Teyvat terwijl je het uitgestrekte universum om je heen verkent. De muziek, uitgevoerd door het London Philharmonic Orchestra, varieert met de tijd en de gameplay om bij de sfeer te passen.

VORM JE DROOMTEAM

In Teyvat kun je de krachten bundelen met een brede groep personages, elk met hun eigen persoonlijkheid, verhaal en krachten. Ontdek je favoriete feestcombinaties en verbeter je personages om je te helpen zelfs de meest formidabele tegenstanders en koninkrijken te verslaan.

EEN REIS MET VRIENDEN

Om rijke voordelen te behalen, bundel je je krachten met collega’s van andere platforms om meer elementaire activiteit te activeren, confrontaties met harde bazen aan te gaan en uitdagende rijken te veroveren.

Misschien wil je wat langer in Teyvat blijven als je bovenop de toppen van Jueyun Karst staat en geniet van de glooiende wolken en het enorme landschap dat zich voor je uitstrekt… Maar hoe kun je ontspannen totdat je herenigd bent met je vermiste broer of zus? Reiziger, ga eropuit en begin je zoektocht!

Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Japans, Koreaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees (Brazilië), Indonesisch, Vietnamees, Russisch en Thais zijn de beschikbare teksttalen.

Voiceovertalen omvatten Chinees, Japans, Koreaans en Engels (Voiceover- en teksttaal kunnen onafhankelijk van elkaar worden gewijzigd).

Deze game biedt optionele in-game aankopen van virtueel geld, dat kan worden gebruikt om een ​​willekeurig assortiment virtuele in-game-objecten te krijgen.