Minecraft Caves & Cliffs Update: Part II trailer 

Minecraft Caves & Cliffs Update: Part II trailer 

Het tweede deel van de langverwachte Minecraft-update getiteld Caves & Cliffs Update: Part II en daarbij horen enorme bergen en grotten om te verkennen. Minecraft heeft ook nieuwe Character Creator-items die gratis beschikbaar zijn in de Minecraft Marketplace.

“Er is zoveel te ontdekken in deel II. De Overworld krijgt een nieuwe terreingeneratie, een grotere wereldhoogte, druipsteengrotten, weelderige grotten, grotere ertsaders, kaarsen en vriendelijkere geiten. OK, dat laatste was technisch gezien een leugen, maar alleen omdat ik nu in constante angst leef om van de zijkant van een berg geramd te worden.’

Het is er! Van met ijs bedekte bergtoppen tot eindeloos uitgestrekte grottenstelsels: Caves & Cliffs: Part II is nu uit op zowel Java als Bedrock!

video
play-rounded-fill

Minecraft Caves & Cliffs

De dag is aangebroken en Minecraft Caves & Cliffs: Part II is officieel vrijgegeven aan de wereld! Het is inderdaad een heel speciale dag waarop we allemaal onze apparaten kunnen opstarten en een nieuwe update zien klaarstaan ​​om te downloaden en te spelen. Het staat voor jarenlang hard werken van zowel ons team van ontwikkelaars als de voortdurende passie van de community voor het creëren van eindeloze werelden in Minecraft. De update is nu beschikbaar op alle Bedrock-platforms en we kunnen niet wachten tot je erin springt en een van de grootste updates in de geschiedenis van Minecraft ervaart.

Hier is een beetje wat je kunt verwachten als je vandaag in de game laadt:

  • De hoogte en diepte van de wereld is vergroot en 50% meer verticale ruimte toegevoegd om te bouwen en te verkennen
  • Nieuwe grotgeneratie om onder je bestaande werelden te verkennen
  • Nieuwe grot- en bergbiomen zoals Lush Caves en Jagged Peaks
  • Drastisch bijgewerkte en verbeterde bioom-, grot- en ertsgeneratie
  • Verschillende nieuwe muzieknummers toegevoegd om van te genieten tijdens het spelen
  • Meer dan 70 bugs, problemen en pariteitswijzigingen opgelost
Ad